Stoppen slaan door bij moeder nadat dochter bij buren heeft geslapen: ‘Te gek voor woorden!’

Een Britse moeder heeft heftig gereageerd op het Reddit-forum nadat haar 11-jarige dochter thuiskwam van een logeerpartij bij de buren met maar liefst 10 nieuwe piercings.

De moeder beschuldigt de dochter van de buren ervan haar dochter te hebben aangezet tot deze actie. Ze deelt haar frustratie:

“We kennen hen al jaren en ze hebben een dochter van 13. Mijn dochter vroeg of ze een nachtje bij de buren mocht slapen en dat vond ik prima. Maar de volgende dag kwam ze thuis met 10 piercings.”

Ze beschrijft dat haar dochter zeven piercings in het linkeroor en drie in het rechteroor had. “Ik vind het te gek voor woorden,” zegt ze.

Volgens de moeder heeft ze meteen de buurvrouw geconfronteerd, die uitlegde dat haar dochter twee oudere vriendinnen van 14 en 15 had uitgenodigd en dat ze de avond in een slaapkamer hadden doorgebracht.

“Mijn meisje is compleet verminkt.

De moeder verklaart dat ze zich veel zorgen maakt over de hygiëne en dat ze ervoor zal zorgen dat alle piercings eruit gaan. “Dit pik ik niet,” zegt ze.

Ook uit ze haar zorgen over de invloed van oudere meisjes op haar dochter: “Wat ik nog schokkender vind, is dat mijn dochter beïnvloed is door oudere meisjes en dat mijn buren het allemaal wel best schijnen te vinden.”

“Een meisje van 11 is te jong om zelfstandig na te denken en kan later veel spijt krijgen van beslissingen. Ik wil mijn buren nooit meer zien.”

Dit incident heeft duidelijk voor veel ophef gezorgd bij de moeder, die zich zorgen maakt over de invloed van leeftijdsgenoten en de gevolgen van impulsieve beslissingen op jonge leeftijd.

Scroll naar boven