Henny Huisman over zijn bizarre stoornis: ‘Heb alles voor mijn uitvaart al geregeld’😱😲(2 minuten lezen)

Henny Huisman over zijn bizarre stoornis: ‘Heb alles voor mijn uitvaart al geregeld’😱😲(2 minuten lezen)

26 mei 2022 Uit Door Dagelijkse Feitjes

Henny Huisman is inmiddels alweer 70 jaar en lijdt aan hypochondrie. Door deze stoornis is hij continu bang dat hij iets ernstigs onder de leden krijgt.

Henny heeft daarom alles al geregeld en diverse maatregelen genomen. Hij is niet bang voor de do0d maar heeft alles voor zijn uitvaart al uitgewerkt.

Bang voor de do0d is hij niet. ”Dat heeft met mijn geloof te maken. Voor mij is het niet afgelopen. Dat sterkt. Dat is de reden dat ik er niet bang voor ben.”

”Mijn vrouw Lia heeft dat geloof niet. Zij denkt dat er na de dood niets meer is. Jammer, want ik hoop echt dat wij elkaar na onze do0d weer zullen tegenkomen.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Rachel Hazes plaatst emotioneel bericht: ‘Het is niet uit te leggen aan jullie’😌🙏

Dat zal niet in fysieke vorm zijn. Ik weet natuurlijk niet wat er precies is, maar ik geloof wel in een bepaalde energie. En daarin hoop ik dat we elkaar weer zullen ‘zien’.”

Voor zijn uitvaart heeft hij alles al geregeld. ”De kist, de muziek, de dienst. Alles staat op papier. Zelfs het model van de kist. Ik wil namelijk niet dat de punt toeloopt. De kist moet recht zijn. Deze hoeft niet wit te zijn, het mag ook een mooie houtkleur zijn.”

”Er komt uiteraard een kerkdienst en na afloop moet er op mijn leven geproost worden. En dat de mensen zeggen: Jammer dat-ie er niet meer is. Meer hoeft niet.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Grote zorgen om Caroline van der Plas: ‘Ik hoop niet dat dat haar toekomst is’😲😌