Marco Borsato en Leontine Ruiters weer een stel? ‘Liefde is heel erg diep’😲🤔

Marco Borsato en Leontine Ruiters weer een stel? ‘Liefde is heel erg diep’😲🤔

28 maart 2023 Uit Door Dagelijkse Feitjes

BN’er-expert Evert Santegoeds denkt dat Leontine Ruiters toch weer terug zal keren in de armen van Marco Borsato. “Ik sluit het niet uit. Ik denk dat hun liefde heel erg diep is.”

Het leek er op dat Leontine de liefde van haar leven had gevonden in John Huiberts maar deze romance mocht niet lang duren.

Uiteraard heel vervelend voor Leontine en het is helemaal zuur omdat de multimiljonair naar verluidt weer terug is bij zijn ex.

“Je kunt je ook voorstellen dat het met haar niet heel erg goed gaat op dit moment”, zegt Evert Santegoeds in zijn podcast Strikt Privé.

Ruiters kan nog altijd de beslissing nemen om weer terug te gaan naar Marco. De zanger heeft een goed gevulde bankrekening, echter alleen een zeer slechte reputatie.

“Maar met Marco is natuurlijk ook wat aan de hand en dat duurt allemaal maar zo lang”, aldus Evert. “Ja, de naam Borsato is een beetje besmet op dit moment. Heel erg besmet.”

[irp]

Voor het verhaal van TVOH wordt de zanger niet vervolgd, echter heet het OM heeft nog altijd niet besloten of Marco vervolgd wordt voor het sksueel msbruiken van een minderjarige.

“Zijn plaatjes worden niet eens meer gedraaid op de radio of mondjesmaat, dus je hebt er wel heel veel kracht voor nodig om het toch weer samen te gaan proberen, maar ik sluit het niet uit hoor.”

Evert sluit niet uit dat Marc en Leontine gewon voor elkaar gemaakt zijn. “Ik denk dat hun liefde heel erg diep is, al vele stormen heeft doorstaan en dat uiteindelijk deze er ook wel bij kan,

maar dan hangt het wel een beetje af van de afloop van die hele zaak die nu nog loopt tegen Marco en waar we binnen nu en een maand of twee wel duidelijkheid over hopen te krijgen.”

[irp]