Maakt Sarah van Soelen hier een enorme blunder of is het een geheime boodschap?🤔🤨

Vorig jaar leerden we Sarah van Soelen kennen als het nieuwe vriendinnetje van volkszanger Andre Hazes. Vanaf dat moment stond haar leven in de spotlights.

Sarah en de zanger overspoelden hun volgers op Instagram met liefdeskiekjes en het stel liet er dan ook geen gras over groeien.

De twee leken voor elkaar gemaakt en na tijden bij de ouders van Sarah gewoond te hebben, besloten de zanger en Sarah hun eigen stulpje te kopen.

Online konden we zien hoe de koopakte werd ondertekend en Sarah liet ook zien dat de verbouwing in volle gang was.

Toch was daar plots de breuk en leek de zanger weer in de armen van Monique Westenberg te vallen, de moeder van zijn zoontje.

Na de breuk was Sarah niet heel interessant meer voor de media en zagen we vooral Monique Westenberg weer meer voorbij op de roddelkanalen.

Van Soelen liet onlangs weten dat het goed met haar gaat en dat ze met veel plezier in het appartement woont waar zij eerst met de zanger in zou gaan wonen.

Aandacht vindt ze fijn en ze zal ook zeker wel balen dat ze niet meer zo veel gefotografeerd wordt en dus zorgt ze zelf wel voor wat kiekjes.

Onlangs liet Yvonne Coldeweijer weten dat de relatie tussen Sarah en de zanger geen succes was omdat Sarah psych0 zou zijn.

Sarah heeft nu een foto geplaatst op haar Instagram-account waarbij we weer een vraagteken kunnen gaan plaatsen.

Aan haar volgers laat ze zien dat net haar nagels heeft laten doen. Maar er valt ook te zien dat haar gulp open staat en de knoop van haar broek los is.

Bij het vreemde kiekje heeft Sarah de volgende tekst geplaatst: Jaa…. het is zo ver…’ Haar volgers denken dat dit een geheime boodschap is.

Waarom zet je je broek die open is op de foto om je nagels te laten zien aan je volgers? Een aantal volgers denkt dat het kiekje dan ook helemaal niet om haar nagels gaat.

Scroll naar boven