Verdrietige Gordon plaatst emotioneel bericht: ‘Eindelijk weer vrij’🙏😥(3 minuten lezen)

Verdrietige Gordon plaatst emotioneel bericht: ‘Eindelijk weer vrij’🙏😥(3 minuten lezen)

5 februari 2023 Uit Door Dagelijkse Feitjes

Op Instagram heeft de op Dubai woonachtige Gordon een ontzettend verdrietig bericht geplaatst. Aan zijn volgers laat hij weten dat hij een dierbaar persoon verloren is.

Gordon schrijft zondag op zijn Instagram-account: “Gisteren is mijn enige echte schoonmoeder overleden😪 misschien wel de allerliefste mens die ik ooit ontmoet heb.

Mijn hondjes kwamen mijn tranen opvegen en troosten me om daarna naast me in slaap te vallen. Alleen maar liefdevolle herinneringen en onuitwisbare momenten.

Nooit zal ik een pindasoep meer proeven die zo smaakte of een pom zo uit de hemel gezonden. Rust zacht ma en eindelijk weer vrij….”

Gelukkig gaat het over het algemeen wel goed met Gordon. In januari liet hij weten dat hij zijn penthouse in Amsterdam-Noord én in Kaapstad zou gaan verkopen.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Roy Donders legt uit waarom hij het gezichtje van dochtertje niet gaat blurren!🤔🤨

,,Absoluut twee pareltjes in onroerend goed en wachtend op hun nieuwe eigenaar!”, vindt Gordon van zijn penthouses in Amsterdam en Kaapstad, die nu te koop staan.

Na een hele lange tijd wist Gordon uiteindelijk ook zijn villa in Blaricum te verkopen. Hier woonde hij maar liefst 22 jaar.

,,Nu is het tijd om hetzelfde te doen met mijn huizen in Kaapstad en Amsterdam. Ik ben verdergegaan en kwam tot de conclusie dat drie huizen in drie continenten een beetje te veel van het goede is”, zegt Gordon.

,,Ik heb hier – duidt op Dubai – mijn ‘happy place’ gevonden en hoef niet meer verder te zoeken. Dit is waar ik naar verlangde.” Op Insta liet hij weten dat zijn woning in Afrika uiteindelijk verkocht is.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Jet de Nijs maakt zich zorgen: ‘Ik zal dan de knoop moeten doorhakken’🙏😥