Scheurtjes in de familie Meiland? De band tussen deze twee verloopt ontzettend moeizaam!😱😥

Het schijnt dat Dirk, de vriend van Montana Meiland, niet bepaald te spreken is over zijn schoonmoeder. Hij is vooral niet blij met bepaalde uitspraken die zij in haar biografie heeft gedaan.

Zo viel er onder andere in haar boek te lezen dat Montana en Dirk in een relatiecrisis zaten en dit zou voor de nodige heibel hebben gezorgd in de familie.

De band tussen Dirk en zijn schoonmoeder was al moeilijk. Erica liet weten dat haar schoonzoon vaak negatief is en dat ze niet goed met hem kan communiceren.

Hun meningen over veel dingen verschillen enorm van elkaar. Dirk en Erica zijn water en vuur en zo zou er regelmatig onenigheid zijn tussen de twee.

Naar verluidt zou ook Montana het vaak niet eens zijn met haar moeder. Dit zou dan ook wel de verklaring kunnen zijn waarom we Montana en Dirk dan ook niet vaak zagen in de serie Chateau Meiland.

Maxime, Martien en Erica verdienen kapitalen aan de serie en ook Montana had makkelijk een belangrijkere rol kunnen spelen waardoor ze net zoveel geld zou kunnen verdienen hieraan. Wellicht was de gunfactor aan de kant van Erica en Maxime naar Montana toe, niet zo groot.

Dirk verhuurt meerdere pandjes en is een succesvolle huisjesmelker. Het schijnt dat hij al min of meer afstand houdt van zijn schoonfamilie en alleen nog langskomt op verjaardagen en andere speciale momenten.

Scroll naar boven