Collega’s willen niet meer samenwerken René Le Blanc: ‘Slaat helemaal nergens op’😲🤨

René le Blanc doet in een interview met de Story een boekje open over zijn collega’s die niet meer met hem willen samenwerken.

Zijn collega’s zoude dit niet meer willen omdat het ‘de grote René le Blanc-show is geworden’. ‘Ik heb alleen nog contact met Rutger van Barneveld.

Hem heb ik deze week al twee keer gezien en ik heb net een armbandje van hem gekregen’.

‘Ik ken Rutger ook al tien jaar en heb zelfs nog een keer een nummer voor hem geschreven. Dan heb ik met Dave (van Well – red.) die mijn plaatsgenoot is, af en toe nog appcontact. Maar daar houdt het wel mee op.’

‘Er wordt mij divagedrag verweten, wat echt helemaal nergens op slaat. Kijk, we hebben samen aan een programma gewerkt,

soms wel acht tot negen uur per dag. De programmamakers beslissen uiteindelijk wat daarvan wordt gemaakt’

Dan hoor ik dat mij wordt verweten dat het de grote René le Blanc-show is geworden. Daar ben ik natuurlijk blij mee, dat ik een beetje boven de rest ben uitgestegen, maar ik heb er geen invloed op.’

Ook legt René uit waarom hij in het derde deel van de serie een stuk minder te zien was: ‘In het derde deel van de serie ben ik minder te zien.

Ik wilde het publiek laten zien wat ik kan en juist in die tijd stond ik op heel veel festivals. Dat leek me belangrijker dan weer allemaal beelden van mij aan de keukentafel’.

Scroll naar boven