Samantha de Jong heeft dieptepunt bereikt: Te boeken voor een uurtje plezier (video)😱😥

Nederland heeft Samantha de Jong leren kennen in het programma ‘Oh Oh Cherso’. Door haar deelname leerde ze Michael van der Plas kennen.

Het stel kreeg kindjes en de ene na de andere serie over hun leven werd uitgebracht. Plots was daar de breuk en ging het de verkeerde kant op met Samantha.

Barbie kreeg vele verkeerde vriendjes en ze raakte de voogdij over haar kroost kwijt. Haar huidige vriendje is net een aantal weekjes uit de bak.

De mannen van Roddelpraat laten in een video weten dat ze een berichtje hebben binnen gekregen over Samantha:

“Yo, ik zit veel op ‘….’. Ik krijg laatst een bericht van ene Naomie met een filmpje erbij. Ik dus daarheen en kom in een [email protected] in Scheveningen echt niet normaal goor.

Zit Samantha Barbie daar en zegt ‘150 per uur en zonder condommeke 200’. Ik heb een filmpje waar ze zich voordoet als Naomie met een zwarte pruik.

Alle bewijs is er heb ook het adres van de [email protected] waar zij dus klanten ontvangt.” De mannen besluiten de video te delen met hun volgers.

In de video is inderdaad Samantha te zien met een zwarte pruik. “Hoi ik ben Naomie. Ik wil je wat geven en dat is de tijd van je leven!” Beelden van Barbie vanaf 22:15!

Auteur

Scroll naar boven