Ruud de Wild wordt op zijn vingers getikt: ‘Niet goed als je vrouw je niet neemt zoals je bent’😲🤔

Ruud de Wild wordt op zijn vingers getikt: ‘Niet goed als je vrouw je niet neemt zoals je bent’😲🤔

21 maart 2023 Uit Door Dagelijkse Feitjes

Olcay Gulsen deelde op Instagram foto’s van zichzelf met haar partner Ruud de Wild, de kiekjes leverde aardig wat kritiek op.

,,We doen net of we aan het werk zijn…”, schrijft Olcay bij de foto’s. Ze ontving complimentjes maar ook aardig wat kritiek.

Een volger laat weten dat Ruud behoorlijk veranderd is. ,,Wat heeft ze allemaal aan je veranderd?”, vraagt de volger. ,,Herken je bijna niet meer. Niet goed als een vrouw je niet neemt zoals je bent…”

De kans is groot dat deze volger vermoedt dat Olcay achter de transformatie van Ruud zit, echter liet Olcay in het verleden weten dat zij juist degene is die thuis niets te vertellen heeft.

Naar eigen zeggen is haar vriendje Ruud juist enorm dominant. ,,Hij doet altijd heel soft en lief over mij, maar uiteindelijk domineert hij mij”, aldus Olcay eerder in Isola di Beau.

[irp]

De vaatwassen inruimen mag ze niet van Ruud. „Ik mag niet eens mijn eigen afwasautomaat inruimen”, illustreerde Gulsen, die sinds 2019 een relatie heeft met de radio-dj.

,,Ik mag van Ruud niet in de buurt komen, omdat ik het volgens hem niet kan.” Volgens haar levert de vaatwasser dan ook een hoop gezeik op.

Volgens Gulsen gaat haar geliefde heel gestructureerd te werk. „Hij heeft er een hele strakke inrichting voor en is daar wel tien minuten mee bezig.

Ik donder het er zo in, met een beetje geluk kan er nog een wasblokje bij. Als hij het doet en je maakt het open lijkt het net een winkeltje. Waarom moet dit?”

[irp]