Royce de Vries neemt geen blad voor de mond: ‘Nooit meer’😥😱

Het is geen geheim dat het tussen Peter R. de Vries en John van den Heuvel behoorlijk gebrouilleerd was. John spreekt hier nog regelmatig over in de media.

Van den Heuvel vond het alles behalve leuk dat Peter een kroongetuige ging bijstaan, hij vond deze keuze gevaarljk en stom.

Zoon Royce de Vries was te gast in de BNR-show The Friday Move en gaf antwoord op de vragen van presentator Wilfred Genee.

Wilfred is een goede vriend van John van den Heuvel en grijpt zijn kans om te vragen aan Royce hoe het nou allemaal zit.

“Het lastige is… Ik sprak net met jou over iemand waar ik goed bevriend mee ben: John van den Heuvel. Die zie ik zo nu en dan. En ik zie aan jou dat er iets gebeurde.”

“Dat leverde bij jou geen goed gevoel op, merkte ik aan je. Ik vind het lastig om het aan te snijden, ik weet niet of je er iets over wil zeggen, maar bij John krijg je geen goed gevoel?”

Royce laat weten dat dat inderdaad klopt waarna Wilfred zegt: “Want ze waren gebrouilleerd uiteindelijk, jouw vader en John, omdat John heel boos was, zegt hij altijd,

over het feit dat jouw vader een kroongetuige ging bijstaan. Dat vond hij hartstikke stom. Daar hebben ze strijd over gekregen en daarna hebben ze niet meer met elkaar gesproken.”

Royce antwoordt: “Ehhh ja, dat is wel een heel korte samenvatting. Het lastige is dat het niet op één ding is terug te voeren ook. Het is een heel lang, ingewikkeld verhaal, maar inderdaad: ik heb geen goede relatie met hem.”

Later in het gesprek geeft Wilfred aan dat hij weet van John dat hij het zo graag goed had willen maken met zijn vader.

“Van John weet ik dat hij er heel erg mee zit. Dat vertelt hij op tv, maar ook in privé. Dat hij zo graag had gewild dat hij het goed had kunnen maken voor die tijd.”

De zoon van Peter laat weten dat hij zeker weet dat het nooit goed had gekomen tussen zijn vader en John, er zou teveel gebeurd zijn.

“Daar wil ik niet te veel over zeggen, ook omdat het niet per se op één ding is terug te voeren, maar het was nooit meer goedgekomen. Het is zeker verdrietig. Liever heb je dat niet, ruzie.”

Scroll naar boven