Roy Donders weet van geen ophouden: ‘Misschien komt hij tot bezinning’😱😲(2 minuten lezen)

Roy Donders weet van geen ophouden: ‘Misschien komt hij tot bezinning’😱😲(2 minuten lezen)

18 juli 2022 Uit Door Dagelijkse Feitjes

Roy Donders is blijkbaar niet heel gelukkig met zijn uiterlijk daar hij zichzelf volledig laat verbouwen. Nog niet zo heel lang geleden heeft hij een baardtransplantatie gehad. Is zo’n transplantatie nou echt nodig of slaat Donders een beetje door?

,,Hij moet het zelf weten, maar ik vind dat die jongen een beetje vreemd bezig is”, vertelt cosmetisch chirurg Matthijs Schoemacher in weekblad Weekend.

,,Ik wens hem sterkte op weg naar de 90 jaar. Dan is het eind zoek.” Schoemacher zegt zelf dat het eigenlijk niet de bedoeling is om jezelf op deze manier te laten verbouwen.

,,In feite is het een psychisch probleem. Hij doet het zichzelf aan.” Schoemacher hoopt dat Roy zich dat ook beseft. ,,Misschien komt hij tot bezinning.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Ruud de Wild wordt op zijn vingers getikt: ‘Niet goed als je vrouw je niet neemt zoals je bent’😲🤔

Roy ging voor het eerst onder het mes op 18 jarige leeftijd, hij was niet tevreden over zijn uiterlijk. ,,Ik had een dubbele kin, een rond hoofd en mijn ogen zaten dicht”, vertelt Roy in weekblad Weekend.

Ook heeft hij daarna zijn ogen laten doen: ,,Ik had een heel rond gezicht. Ze hebben via de binnenkant vet weggehaald uit mijn wangen, waardoor het hamsteridee weg is.”

Maar Roy ging verder dan dat: ,,Ik gebruik ook botox voor de rimpeltjes. En ik heb mijn gebit laten doen.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Collegas vertikken samenwerking René Le Blanc: ‘Dit slaat helemaal nergens op’😲🤨