Heftig: Emotionele Roxeanne Hazes openhartig over haar grootste angst!😲😥

Patty Brard bespreekt in haar eigen podcast Patty’s Levenslessen maar liefst 365 levenspreuken met haar gasten.

In de laatste aflevering van de podcast heeft Patty een speciale gast, namelijk de jarige Roxeanne Hazes. De zangeres breekt wanneer Patty over haar dierbaren begint te spreken.

Roxeanne kampt tot op de dag van vandaag nog steeds met haar diepgewortelde traumas, toch besluit zij hier openhartig over te spreken.

Al ontzettend lang heeft Roxeanne last van heimwee, slapen zonder haar geliefde Erik kan zij dan ook gewoon niet.

Vanwege deze heimwee mocht Roxeanna haar partner dan ook meenemen naar het buitenland voor de opnames van De Beste Zangers.

“Alleen slapen is iets wat bij mij heel diep zit” Nadat ze dit deelde met de rest van Nederland werd zij niet gesteund door haar moeder en broertje.

“Ik hecht heel snel aan de personen in mijn leven” gaat Roxeanne verder. “Heimwee is voor mij het gevoel van je niet op je plek voelen.”

Patty vraagt haar vervolgens: “Denk je er weleens over na wat er zou gebeuren als Erik weg zou vallen?”. Bij het horen van deze vraag breekt de zangeres.

“Daar denk ik heel vaak over na, ik zou gek worden als Erik weg zou vallen”. Haar angsten zijn naar eigen zeggen alleen maar groter geworden sinds haar moederschap.

Scroll naar boven