Roxeanne Hazes krijgt online haat reactie: ‘De waarheid zal nooit jouw kant op rollen’

Roxeanne Hazes, die onlangs de relatie met haar broer André Hazes heeft hersteld, is nog steeds toegewijd aan haar verloofde Erik.

Roxeanne en haar partner worden online aangevallen: ‘Narcist met zijn dwangmatige karakter’

Het stel, dat al zeven jaar samen is, heeft hun huwelijk nog niet voltrokken. In een recent interview met &C Magazine deelt Roxeanne de redenen voor het uitstellen van hun bruiloft.

Roxeanne Hazes openhartig over emotioneel eten en haar bizarre verslaving aan dit product!

Het paar droomde van een festivalachtige bruiloft met live bands en foodtrucks, maar de hoge kosten zorgden voor heroverweging. “We vroegen ons af of zo’n duur feest het echt waard was,” licht Roxeanne toe.

Roxeanne Hazes voor het eerst openhartig over de strijd die ze voert tegen haar moeder!

Roxeanne heeft ook persoonlijke uitdagingen gekend, waaronder een zwangerschap, een miskraam en een depressie. Maar nu, met de komst van hun zoontje Fender, herleeft het verlangen om te trouwen.

Roxeanne Hazes haalt uit naar haar ouders: ‘vaak onveilig een geen kind gevoeld’

Ze zegt dat “We moeten gewoon een datum prikken, anders gebeurt het nooit.” Het paar heeft nu gekozen voor een intiemere bruiloft: een eenvoudige ceremonie in het gemeentehuis gevolgd door een gezellig etentje.

Spanningen lopen hoog op: Nare ervaring voor Roxeanne Hazes in club!

De aandacht richt zich nu ook op de familiedynamiek, vooral of André en Rachel Hazes bij de bruiloft aanwezig zullen zijn.

Roxeanne over de grootste taak van het moederschap: ‘niet op hem te projecteren’

Na een lange familiebreuk is er weer contact tussen Roxeanne en haar broer. Patty Brard verklapte in Shownieuws dat er een gesprek in de planning staat tussen de gezinsleden.

Spanningen lopen hoog op: Nare ervaring voor Roxeanne Hazes in club!

Ze zegt dat “Deze kerst zou een perfect moment zijn voor een ontmoeting, een stap naar vrede in de familie,” aldus Patty.

Patty Brard speelt open kaart over zwellingen gezicht om wild west verhalen te voorkomen

De situatie blijft echter gecompliceerd. Volgens bronnen zou Rachel Hazes negatief hebben gereageerd onder een post van Roxeanne, mogelijk onder een nepaccount, een tactiek die ze vaker zou gebruiken.

Rachel Hazes en dochter Roxeanne muisstil: ‘betaald zijn door de ene partij aan de andere’

Dit voegt een extra lage spanning toe aan de toch al delicate familieverhoudingen. Helaas is er geen bewijs dat dit daadwerkelijk Rachel is.

Automatische concepten
Scroll naar boven