Roxeanne Hazes doet boekje open over haar moeder:

Al heel wat jaartjes hebben Rachel en Roxeanne Hazes geen contact met elkaar. Wat nou de exacte reden is blijft een beetje onbekend.

Onlangs hebben de twee zich nog uitgesproken over het missende contact, zo ging Rachel in gesprek met weekblad Story.

“Een moeder moet er voor haar kinderen zijn. En ik ben er voor hen! Mijn deur staat altijd voor hen open. Dat geldt ook voor Roxeanne.

Momenteel is er geen contact, maar wanneer zij besluit te komen, is ze altijd welkom”, aldus Rachel. En: “Ik respecteer haar besluit.

Loslaten is ook houden van en dat contact komt vanzelf wel weer. Ik laat iedereen daarin vrij.” Rachel laat blijken dat haar dochter welkom is in haar leven.

Vorig jaar liet Roxeanne zich nog uit in een podcast. “Kijk, ik ben van bepaalde dingen die er in het leven gebeuren rondom de familie Hazes gewoon geen onderdeel. En dat is echt heel erg fijn.

Ik ben een eigen persoon, ik maak mijn eigen muziek, ik heb mijn eigen gezin. En ik merk dat ik mij heel erg richt op positiviteit.”

Roxeanne heeft zich bij ‘Hazes is de Basis’ ook uitgesproken over broerlief: “Het is natuurlijk ontzettend jammer dat Dré er niet bij is.

Ik denk gewoon dat het belangrijk is dat hij herstelt, op welke manier dan ook. Dat is gewoon het belangrijkste nu.”

Over de auteur

Scroll naar boven