Robert ten Brink doet stappen terug: ‘Ik hoef niet meer te voldoen aan de harde eis’

Het gezicht van het populaire programma “All You Need Is Love”, Robert ten Brink, geeft aan dat hij geleidelijk aan minder prominent aanwezig zal zijn op televisie.

In een interview met Het Parool zegt de 68-jarige Ten Brink: “Ik doe steeds een stapje terug.” Hij voegt eraan toe:

“Ik hoef niet meer te voldoen aan de harde eis van vijf formats per jaar”. Hij merkt op dat sommige collega’s het moeilijk vinden om afscheid te nemen van de televisiewereld.

Hij persoonlijk heeft er geen problemen mee, zo vertelt hij. ‘“Wanneer het is afgelopen, ga ik door met mijn echte leven.”

Ten Brink’s carrière in de televisiewereld is lang en gevarieerd. Hij begon in 1979 als radio-dj en stapte na twee jaar over naar televisie met het programma “Cijfers en Letters”.


Ondanks dat hij minder bekendheid geniet als eerste presentator van “Lingo”, heeft hij succes behaald met programma’s als “Lotto Weekend Miljonairs” en “Holland’s Got Talent”.


Toch kennen de meeste mensen hem vooral van “All You Need is Love”, waar hij de bijnaam ‘Dr. Love’ aan te danken heeft.


Ook zal hij dit jaar weer schitteren in de speciale kerstuitzending van het programma. Ondanks dat “All You Need is Love” al 31 jaar loopt, blijft Ten Brink enthousiast.


”Het blijft hartstikke leuk om te doen. We maken het iedere keer met dezelfde mensen, het is ons jaarlijkse feestje”, zegt hij ter afsluiting van het interview met Het Parool.


Scroll naar boven