Robert ten Brink bezig met zijn afscheid: ‘Ik doe steeds een stapje terug’

Het televisielandschap zal binnenkort een bekend gezicht minder hebben, aangezien Robert ten Brink, het gezicht van het populaire programma “All You Need Is Love”, aangeeft dat hij geleidelijk aan minder op de voorgrond zal treden.

De 68-jarige Ten Brink gaf in een interview met Het Parool aan: ”Ik doe steeds een stapje terug.” Hij voegde eraan toe:

”Ik hoef niet meer te voldoen aan de harde eis van vijf formats per jaar”. Hij merkte op dat sommige collega’s het moeilijk vinden om afscheid te nemen van de televisiewereld.

Hij persoonlijk heeft er geen problemen mee, zo vertelt hij. ‘‘Wanneer het is afgelopen, ga ik door met mijn echte leven.”

Ten Brink’s carrière in de televisiewereld is lang en gevarieerd. Hij begon in 1979 als radio-dj en stapte na twee jaar over naar televisie met het programma “Cijfers en Letters”.

Robbert ten Brink is niet alleen bekend van het programma “All You Need is Love”, maar hij was ook de eerste presentator van “Lingo”. Vervolgens had hij succes met programma’s als “Lotto Weekend Miljonairs” en “Holland’s Got Talent”.

Toch kennen de meeste mensen hem vooral van “All You Need is Love”, waar hij de bijnaam ‘Dr. Love’ aan te danken heeft.

Dit jaar zal hij weer schitteren in de speciale kerstuitzending van het programma, ondanks dat het al 31 jaar loopt. Ten Brink blijft enthousiast en zegt: ”Het blijft hartstikke leuk om te doen. We maken het iedere keer met dezelfde mensen, het is ons jaarlijkse feestje”, ter afsluiting van het interview met Het Parool.

Scroll naar boven