Alle remmen gaan los bij Samantha de Jong! Dit kan toch niet gezond zijn?

Samantha de Jong, ook wel bekend als de veelbesproken Barbie, maakt haar comeback in de media en op sociale media.

Alle remmen gaan los bij Samantha de Jong! Dit kan toch niet gezond zijn?

Na een periode van afwezigheid, waarin ze naar eigen zeggen gedwongen in de prostitutie heeft gewerkt, is Samantha nu weer actief, vooral op TikTok.

Bizarre video Samantha de Jong: Verontrustende leefomstandigheden en zorgen om hond!

Ze beantwoordt daar allerlei vragen en deelt updates over haar leven. Tegenwoordig richt Samantha zich vooral op schoonheidsbehandelingen zoals wimpers, extensions en lipvergrotingen.

Voorbereidingen in volle gang: Samantha de Jong en Nicol Kremers delen groot nieuws.

Samantha staat ook bekend om haar opvallende cupmaat, die ze nu nog verder wil vergroten. Ze heeft gekozen voor een behandeling bij Diana Gabriels, bekend om haar controversiële praktijken.

Voorbereidingen in volle gang: Samantha de Jong en Nicol Kremers delen groot nieuws.

Gabriels deelde details over Samantha’s. . .Momenteel staat er een tekst die beschrijft dat Samantha binnenkort een borstoperatie zal ondergaan. Ze zal van 700cc naar 925cc gaan met Motiva-implantaten. Op dit moment heeft ze Mentor-protheses, maar deze zijn wat harder en stugger. Ze zal Motiva-protheses krijgen van 925cc full. De prothese wordt tussen de borstspier geplaatst, waardoor de borsten hoog bij elkaar blijven staan, zelfs zonder beha.

Daarnaast is er een opmerking dat Samantha lijkt te kiezen voor een aanzienlijke vergroting van haar borsten, maar dat de vraag is of dit goed is voor haar gezondheid. Ook is er een Instagram-bericht toegevoegd.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Care Clinic (@praktijkdianagabriels)

Scroll naar boven