Erica Meiland heeft het helemaal gehad met alle leugens!💪🙏(3 minuten lezen)

Erica Meiland heeft het helemaal gehad met alle leugens!💪🙏(3 minuten lezen)

31 januari 2023 Uit Door Dagelijkse Feitjes

Erica en Martien mogen dan wel getrouwd zijn met elkaar, echter is er al jarenlang geen sprake meer van een liefdesrelatie.

Voor Erica is het dan ook ontzettend lang geleden dat zij een relatie heeft gehad waarbij er echt sprake was van wederzijdse liefde.

Of er ooit nog een man in haar leven gaat komen, is nog maar de vraag. Ze woont nog steeds samen met Martien en op de vraag of ze er wel open voor staat om te daten met andere mannen, zegt ze:

,,Daar hebben we het natuurlijk weleens over, maar dan moet die persoon wel heel leuk zijn”, aldus Erica in een interview met weekblad Weekend.

,,Het kan zijn dat je iemand ontmoet die zó goed bij je past dat je dat al snel voelt. Maar ik heb het idee dat dát niet meer komt.”

Bewust op zoek gaan naar een nieuwe liefde is Erica absoluut niet van plan. Wel heeft ze iets gehad met privédetective Sander van Betten.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Gordon heeft problemen met de p0litie in Dubai: ‘Ruzie met lokale bewoners’😱😲

Erica heeft absoluut geen goede herinneringen een de relatie met Sander over gehouden. Tot op de dag van vandaag blijft Sander met bagger gooien naar de Meilandjes via de pers.

Ze heeft dan ook geen contact meer met hem, echter heeft ze wel soms de neiging om hem daarop aan te spreken. ,,Omdat ik dacht: o, wéér een leugen. Maar dan denk ik: niet doen Eer, niet doen.”

Het hele gebeuren met Sander heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ze het vertrouwen in mannen is verloren.

,,Dat ik denk van: nee, ik ga er niet meer aan beginnen, want je kent iemand helemaal niet. En dan blijkt het later weer tegen te vallen en gaan ze leugentjes vertellen. Daar ben ik helemaal klaar mee.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Marco Borsato en Leontine Ruiters weer een stel? ‘Liefde is heel erg diep’😲🤔