Rachel Hazes baalt dat mensen niet inzien hoe Monique Westenberg werkelijk is😲😉

Het leek er op dat de volkszanger en Monique elkaar weer hadden gevonden in Amerika, echter bleek dit toch van korte duur.

Eenmaal terug in Nederland ging de zanger weer terug naar zijn moeder en hij wordt dan ook niet meer zo heel vaak gespot bij Monique thuis.

Volgens de geruchten zou André flink aan het flikflooien geweest zijn in de sportschool in Mijdrecht met een dame.

Een insider laat weten dat de zanger het gezellig heeft met de dame en dat zij wel eens de reden zou kunnen zijn waarom hij weer zoveel aan het sporten is.

Naar verluidt zou hij nog steeds alles betalen voor Monique. Ze woont nog steeds in de villa die hij gekocht heeft en hij gaat mee in alle tikkies die zij hem stuurt.

Vorig jaar haalde moeder Rachel Hazes in de Story flink uit naar haar ex-schoondochter Monique. “Ik kan slecht aanzien hoe er met André wordt omgegaan.

Wat ik vervelend vind, is dat sommige mensen denken dat Monique zielig is, dat ze slacht0ffer is. Ze doorzien niet hoe ze werkelijk is.

Monique mag in hun villa blijven wonen en haar Range Rover blijven rijden. Ook krijgt ze alimentatie en ‘elke maand geld voor haarzelf’.

Maar dat is André naar haar toe helemaal niet verplicht, omdat ze niet getrouwd waren en er ook niets op papier staat.” 

André betaalt álles, alle uitjes en vakanties. Tot aan de werkster toe. André krijgt de hele dag tikkies gestuurd, voor alles wat hij dan weer moet betalen.

Scroll naar boven