Rachel vindt dat de leugens per direct moeten stoppen en speelt open kaart!😲😱

Al jaren gaan er heel veel roddels over wie nou de echte vader van André Hazes Junior is. Twee namen die constant voorbij komen zijn Marco Eijk of John de Wolf. Rachel heeft het helemaal gehad met al deze verhalen en komt eindelijk met de onthulling.

“Over John de Wolf kan ik kort zijn: ik heb hem nog nooit in mijn leven een hand gegeven. Natuurlijk weten we van elkaar wie we zijn, maar daar houdt onze connectie dan ook meteen op.

Over Marco laat zij het volgende kwijt: “Maar dat was voordat ik iets met André kreeg. We trouwden in oktober 1991, en Roxeanne en André zijn respectievelijk in januari 1993 en 1994 geboren.

Marco en ik gingen begin 1991 uit elkaar en vanaf april in datzelfde jaar verbleef Marco in de gevangenis nadat hij opgepakt was.”

Rachel vindt het niet leuk dat mensen slecht praten over Marco: “Hij was naast André een grote liefde en voor mij een bijzonder dierbare vriend.

Ik vind het van weinig respect getuigen dat er op deze wijze over hem gesproken wordt.” Uiteraard vindt ze het ook heel vervelend dat mensen denken dat Junior een andere vader heeft.

Over de auteur

Scroll naar boven