Rachel Hazes neemt afscheid van woning: Moet zij haar luxe leventje los gaan laten?😲😱

Woensdagochtend is André Hazes samen met zijn neefjes vertrokken naar Barcelona. De volkszanger gaat daar niet naar toe om feest te vieren.

Naar verluidt is hij naar Barcelona vertrokken om het appartement van zijn moeder Rachel leegt te halen. Yvonne Coldeweijer laat weten: ,,Rachel heeft haar appartement opgezegd.”

In 2021 werd Rachel Hazes verliefd op een appartement in Barcelona. Per maand zou zij 2.200 euro per maand betalen aan huur.

Het complex beschikt over prachtige appartementen en is van alle makken voorzien. De kans is groot dat het haar nu toch te veel geld gaat kosten.

Het appartementencomplex werd in 2009 gebouwd en vanaf haar terras heeft ze uitzicht op het Estadi Johan Cruijff, het stadion op het trainingscomplex van FC Barcelona.

Yvonne meldt op haar Instagram: ,,Rachel heeft haar appartement opgezegd. Zowel bij haar als bij Dré komen er weinig inkomsten binnen op het moment en Rachel moet dus zuiniger aan gaan doen.”

Volgens Coldeweijer gaat André zijn moeder helpen met het appartement. ,,Waarschijnlijk gaan de jongens voor haar het appartement leeghalen.”

De laatste tijd wordt de volkszanger wel erg vaak op het vliegveld gezien. Tripjes die ongetwijfeld een hoop geld kosten. ,,Raakt het geld niet onderhand op?”, suggereerde Yvonne al eerder.

Scroll naar boven