Peter Gillis moet gigantische dwangsom betalen: ‘De brief ligt op de mat’😱😣

Peter Gillis, de grote baas van Oostappen Groep moet aan de gemeente Peel en Maas een boete van maar liefst 250.000 euro betalen.

Deze bote heeft hij gekregen voor het illegaal huisvesten van arbeidsmigranten op vakantiepark De Berckt in het Limburgse Baarlo.

Na berichtgeving van De Telegraaf bevestigt de 60-jarige Gillis het nieuws aan het ANP. “De brief ligt op de mat”, zegt miljonair Gillis.

“Voor 10 juli moet ik een dwangsom van 250.000 euro betalen.” Peter kon nog niets vertellen over de reden van de boete. “Dat moet ik nog allemaal uitzoeken.”

Hij laat weten dat er op zijn vakantiepark in Baarlo nog niet zo heel erg lang geleden een controle is geweest.

“Dat moet ik verder aan de beheerder van dat park vragen.” De gemeente Peel en Maas dreigde twee jaar geleden al met een boete voor het illegaal huisvesten van arbeidsmigranten.

Eerder deze maand kwam Peter Gillis ook al negatief in het nieuws, dit vanwege vermeende misstanden rondom zijn parken.

In een groot artikel in Het Eindhovens Dagblad viel te lezen dat Peter Gillis stelselmatig de regels zou overtreden.

Peter besloot te reageren en liet in een reactie aan Omroep Brabant weten dat hij zichzelf totaal niet herkent in het verhaal.

“Ik heb altijd kunnen lezen en schrijven met gemeentes maar als zij landelijk opdrachten krijgen, dan weet ik ook niet wat er allemaal gebeurt.

Maar ik ben ook een ondernemer, dus ja ik zoek heus wel ooit het randje op”. We zijn benieuwd over Peter en bedrag gaat betalen!

Scroll naar boven