Bizarre beschuldiging aan het adres van Peter Gillis: ‘wat wordt het personeel uitgebuit’

Op Facebook deelt een trotse Peter Gillis heugelijk nieuws, er wordt namelijk weer volop gedraaid voor een nieuw seizoen van Massa is Kassa.

Peter Gillis op zijn best: Dit heeft hij te zeggen over bijzondere carriere van ex Nicol Kremers!

Onder dit heugelijke nieuws volgt een heleboel kritiek. In de reacties stelt een persoon namelijk dat de personeelsuitjes betaald worden van de fooi.

Honden lusten er geen brood van: Peter Gillis kaffert campingbezoeker uit!

,,Hatseflats! Weer een volle draaidag voor seizoen 11 van ‘Familie Gillis: Massa is Kassa’ achter de rug! Wordt weer een mooi seizoen”, schrijft Peter op Facebook.

Peter Gillis schiet uit zijn slof: ‘Als jij dit gaat uitzenden heb je een groot probleem’

Peter Gillis laat graag zien dat hij vermogend is, echter merken zijn personeelsleden op de vakantieparken daar niets van.

Bizarre transformatie Peter Gillis: Niet normaal hij is bijna onherkenbaar!

Hij kan dan ook rekenen op een hoop kritiek, zo is er iemand die stelt dat hij zijn personeelsleden uitbuit. ,,Wat een vies oud zooitje is het en wat wordt het personeel uitgebuit”, luidt de reactie.

Zelfverzekerde Peter Gillis: ‘Ik kan wel vijfhonderd vrouwen meenemen naar huis’

,,Het ergste is nog dat de fooi van het horecapersoneel in een pot moet en daar wordt het personeelsfeestje van gefinancierd. Triest!”

Peter Gillis op zijn best: Dit heeft hij te zeggen over bijzondere carriere van ex Nicol Kremers!

In het verleden gingen er ook al verhalen over Peter Gillis en hoe hij omgaat met zijn personeel, echter durft bijna niemand er iets van te zeggen.

Peter Gillis doet bizarre bekentenis: Wat heel veel mensen niet weten!

,,We hebben een stuk of dertig mensen gesproken en we merkten toch ook dat mensen heel terughoudend waren”, vertelde AD journalist Chiel Timmermans eerder aan Shownieuws. ,,Dat had mede te maken met dat zij een bepaalde angst voelen richting Peter.”

Peter Gillis voor het eerst openhartig over breuk Nicol Kremers: ‘Dat deed me veel pijn’😲😢

Naar verluidt zou Peter opmerkingen maken naar het personeel die door sommigen echt als intimiderend worden ervaren. Velen ervaren dan ook angst.

Neemt Peter Gillis wraak op zijn ex Nicolleke? Dit zegt toch wel heel veel!

,,Dat had dan te maken met kleine opmerkingen als: als hem iets geflikt werd, dat hij dan zei: ‘Daar heb ik wel mijn mannetjes voor.”’

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: Monden vallen open bij het zien van kiekje Peter Gillis

Over de auteur

Scroll naar boven