Deze dame heeft iedere week meerdere bedpartners: ‘Motor aan de gang houden’😱😲

De Amerikaanse 82-jarige Hattie Retroage zit absoluut niet achter de geraniums, dit daar ze ontzettend druk is met dating-apps.

Ze was ooit getrouwd maar sinds de scheiding van haar ex-man in 1984 is deze dame single. Iedere week ontmoet ze tot drie nieuwe geliefden, allemaal via dating apps.

“Ik heb nog nooit een man ontmoet die niet met me wil ne*ken”, zegt Hattie tegen The Sun. Maar Hattie is wel erg kieskeurig over wie ze mee naar bed neemt.

“We gaan wat drinken en als de chemie goed is gaan we naar mijn appartement en zo niet, dan laten we elkaar gewoon met rust,” vervolgt Hattie.

Het liefst gaat Mattie uit met mannen van in de 50, dit daar deze mannen over het algemeen het beste weten wat ze met haar moeten doen.

Hattie heeft zelf twee kinderen en ze is oma van drie kleinkinderen. In het verleden heeft deze oma gewerkt als danseres.

De s&kstip die ik mensen geef is mast*rberen, in godsnaam. Je moet de motor aan de gang houden, of je er nu zin in hebt of niet… Dus hou dat in leven,” zegt Hattie.

Over de auteur

Scroll naar boven