Compleet van het padje af: Frans Bauer laat wenkbrauwen fronzen door deze onthulling😱🤢(3 minuten lezen)

Compleet van het padje af: Frans Bauer laat wenkbrauwen fronzen door deze onthulling😱🤢(3 minuten lezen)

5 augustus 2022 Uit Door Dagelijkse Feitjes

Als het om vreemde eetgewoontes gaat, spant zanger Frans Bauer toch wel de kroon. Hij heeft wel een hele vreemde eetgewoonte.

De goedlachse zanger eet namelijk bij elk gerecht appelmoes. Zelfs wanneer hij Chinees eet gaat er appelmoes over. ,,Echt waar. Ik krijg het anders niet weg.”

Momenteel genieten de meeste mensen van de zomervakantie en heel veel mensen kiezen ervoor om naar het buitenland te vertrekken.

Frans Bauer en zijn gezin zijn ook veel op vakantie geweest. Wanneer hij vertrekt gaan er standaard altijd een aantal dingen mee, let wel, dat zijn geen standaard dingetjes!

,,Dat zijn drie dingen. Hagelslag, en dan gaat mijn aardbeienjam mee. En, je zal het niet geloven… Maar mijn appelmoes”, bekent hij in een interview met de NPO.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Weduwnaar Bibian Mentel deelt groot nieuws: ‘Een aantal mensen hadden bezwaar’🙏🙏

Je vraagt je dan af bij welk gerecht de zanger er een klodder appelmoes op doet? ,,Bij alles. Ik kan niet eten zonder appelmoes.

Ik ben de enige Nederlander waarschijnlijk die ook appelmoes op zijn Chinese eten gooit. Echt waar. Ik krijg het niet weg anders.”

De kans is groot dat de zanger en zijn gezinnetje dit jaar de vakantie overslaan. Dit daar zijn geliefde Mariska nog herstellende is.

Begin dit jaar werd de vrouw van de zanger getroffen door een hersen!nfarct en ze is nog lang niet de oude Mariska.

Onlangs liet Mariska in Shownieuws weten: ,,Mijn energie, mijn lijf, mijn hoofd, als dat allemaal weer op de rit is, zal ik er heus wel weer zijn, maar het heeft gewoon heel veel tijd nodig.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Filmpje van Rachel Hazes roept veel vragen op: Wat doet die cameraman achter haar?😬🤔