Vrouw wil nog grotere lippen: ‘Drinken zonder knoeien is een enorme uitdaging’

De trend van lipfillers groeit wereldwijd, maar Vienna Würstel uit Mallorca heeft deze trend naar een uiterst niveau gedreven.


Met maar liefst 30 ml lipfillers deelt ze haar ervaringen met de onverwachte uitdagingen in alledaagse activiteiten, zoals eten en drinken.


Hoewel de wens naar vollere lippen voor velen aantrekkelijk lijkt, illustreert Vienna’s situatie de praktische belemmeringen die hieruit voort kunnen komen.


Ze erkent dat de omvang van haar lippen het moeilijk maakt om eenvoudige taken, zoals het nuttigen van voedsel en vloeistoffen, uit te voeren.


Vienna, die actief is op sociale mediaplatformen zoals TikTok, voert een openhartige discussie over de compromissen die gepaard gaan met cosmetische procedures.


ZeVienna heeft toegegeven dat hoewel ze nog steeds redelijk beheerst kan eten, drinken een ware uitdaging vormt zonder te morsen.

Zelfs een slokje water kan al leiden tot knoeien, maar ze benadert dit met humor en een positieve instelling.

Vienna’s keuze om door te gaan met lipfillers heeft uiteenlopende reacties opgeroepen, variërend van bewondering en bezorgdheid tot kritiek, waarbij sommigen haar uiterlijk vergelijken met dat van een eend.

Deze uiteenlopende reacties belichten de verdeelde meningen over cosmetische ingrepen en hoe deze de maatschappelijke perceptie van schoonheid beïnvloeden.

Ondanks de uitdagingen en kritiek is Vienna vastbesloten om door te gaan met het opvullen van haar lippen. Ze benadrukt het belang van persoonlijke keuze en zelfexpressie.

Haar verhaalDe video biedt een intrigerend inzicht in de lengtes waartoe sommigen bereid zijn te gaan in de naam van persoonlijke schoonheidsidealen.

@titty_twins
Pics auf Insta: Vienna.wuerstel
#lipinjections
#botox
#filler
♬ Originalton – Vienna Würstel 🏳️‍⚧️

Scroll naar boven