Deze BNer ziet Monique wel zitten: ‘Ik denk dat ik veel met haar gemeen heb!’😲😫

Vorig jaar maart maakten Monique en André bekend dat hun relatie voorbij was. Hazes ging naar Sarah en Monique bleef verdrietig achter met hun zoontje.

Monique heeft haar zoontje op nummer 1 gezet en doet het allemaal wat rustiger aan. De blondine is een prachtige verschijning en heeft de mannen voor het uitzoeken, mocht zij dat willen. 

Positiviteitsgoeroe Emile Ratelband vertelt in de nieuwe Party dat hij Monique heel graag zou willen ontmoeten. “Ik heb haar nooit ontmoet, maar ik zou dat graag een keer doen”, aldus Emile.

“Omdat ik denk dat ik veel met haar gemeen heb. Ik denk dat zij zich veel beter kan uiten dan ik. Ze is net zo eerlijk, maar weet zich daarin goed te gedragen.”

Emile heeft groot respect voor Monique daar zij net zoals hij altijd positief in het leven staat. “Ze is in tegenstelling tot mij altijd genuanceerd”, vervolgt Emile zijn lofzang.

“Zoals zij zo volwassen omgaat met André, en toen met die ijsklomp, Bridget Maasland, dat vond ik mooi.”

“Ik zou haar graag willen leren kennen. Ik denk dat ze een heel sympathieke, aantrekkelijke, intelligente en charmante vrouw is.”

Party vraagt of hij niet een oogje heeft op Monique, zegt Emile: “Nee, ik ben niet verliefd, kom op nou! Ik zie haar gewoon en dan denk ik: je bent een toppertje.”

Is ze dan wel zijn droomvrouw? “Dat hoor je mij niet zeggen. Dat weet ik natuurlijk niet, want ik ken haar niet.

Maar als ik kijk naar wat ze zegt, hoe netjes ze eruitziet, hoe ze met dat kleine mannetje omgaat, hoe ze zich opstelt naar André toe en hoe ze haar vader, moeder, opa en oma uit de pers houdt, is ze gewoon een wijze vrouw. Dat is het.”

Scroll naar boven