Deze ongecensureerde strandfoto van Chantal Janzen gaat viraal!😮😋

Met haar 41-jarige leeftijd en twéé kinderen is Chantal toch wel een van de meest aantrekkelijke moeders van ons landje. 

De blonde presentatrice ziet er namelijk ongelooflijk goed uit en heeft een lichaam waar veel dames jaloers op zijn.

Toch liet Chantal onlangs weten dat ook zij onzekere momenten kent en ook jaloers kan zijn op andere dames, de slanke Hailey Bieber heeft zij bijvoorbeeld op een voetstuk staan.

“Maar ik kan wel eens jaloers zijn op een andere vrouw. Niet op het nare af, hoor. Daar kan ik wel jaloers op zijn, maar niet dat ik thuis zit te janken, hoor.”

Chantal plaatste op haar Instagram een foto van zichzelf op het strand, liggend op het zand in bikini. Uiteraard vallen alle ogen op haar goddelijke lichaam echter ging het over het moederschap.

“Deze foto noem ik: Toen er maar 2 strandbedjes vrij waren en ze werden ingepikt door kinderen en jij zelf eindigde op een half leeggelopen Spiderman luchtding. Dit plaatje is natuurlijk niet nu. Wel jammer.

Ben onderweg naar t verre oosten van ons land en dan ga ik o.a door mn foto’s scrollen. Ik rijd niet zelf, wel zo handig om erbij te vermelden.

Maar ondanks dat ik dit plaatje met zin in een vakantie bekijk, want ik zou dolgraag nu in de zon zitten, voelt het toch goed om niet weg te gaan komende tijd. Althans, dat is mijn mening. Of vinden jullie dat overdreven?”

Bekijk de foto hieronder:

Over de auteur

Scroll naar boven