Noodlot slaat toe voor Gordon: Vakantie eindigt in drama!😱🙏

Begin februari liet de 54-jarige Gordon die woonachtig is in Dubai, aan zijn volgers weten dat hij tot over zijn oren verliefd is.

Op zijn Instagram mochten verliefde kiekjes niet ontbreken en toonde de zanger vol trots zijn nieuwste liefde.

Gordon deelde in zijn Stories destijds twee kiekjes van zijn nieuwe grote liefde. Bij een foto van hun tweetjes schreef hij: ‘Mijn liefde! Eindelijk!!’

Op de foto was te zien hoe de mannen samen een boeket met rozen in de vorm van een harst vasthielden. Op het andere kiekje lagen ze samen knus op de bank.

Op Instagram laat Gordon nu aan zijn volgers weten dat hij enorm baalt, dit daar voor de tweede maal in drie maanden tijd zijn knie uit de kom is geraakt.

Gordon beseft dat het hem allemaal niet mee zit. “Stel je voor dat ik een keer een week gelukkig mag zijn pfffff”, aldus Gordon op Instagram.

Toch mag hij niet klagen want ondanks dat hij erbij vloekt heeft hij toch twee keer troost gevonden, iets dat hij goed beseft.

Allereerst geniet hij van een zonnige vakantie met een pracht uitzicht en zijn vriend houdt hem gezelschap. “Ja, wel met een beeldig uitzicht en nu eindelijk niet alleen.”

Scroll naar boven