Nikkie de Jager gemeen achter de schermen: ‘Niet vriendelijk tegen kinderen’😲😱(3 minuten lezen)

Nikkie de Jager gemeen achter de schermen: ‘Niet vriendelijk tegen kinderen’😲😱(3 minuten lezen)

2 februari 2023 Uit Door Dagelijkse Feitjes

De Nederlandse Nikkie de Jager doet het ontzettend goed in ons kleine landje maar ook ver daar buiten. Haar YouTube kanaal Nikkie Tutorials is een groot succes.

Nikkie is bij heel veel mensen geliefd, echter schijnt het zo te zijn dat zij achter de schermentotaal anders is en ontzettend lelijk en gemeen tegen kinderen doet.

Op tv heeft zij haar eigen programma, Nikkie’s Make-up Mansion. Tien jonge deelnemers gaan de strijd met elkaar aan om de beste nieuwe veelbelovende make-upartiest van Nederland te worden.

Uiteraard zijn de jonge deelnemers een groot fan van Nikkie. Bronnen laten nu aan juicechannel weten dat Nikkie achter de schermen helemaal niet leuk is tegen de kids.

,,Volgens de bronnen moeten de kinderen al vroeg aanwezig zijn bij de opnames en komt Nikkie tien minuten van te voren aankakken”, meldt het kanaal op Instagram.

,,Ze is daarbij niet vriendelijk tegen de kinderen, alleen wanneer de camera’s draaien. Als de opnames erop zitten is Nikkie ook meteen weer weg.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Familie de Nijs in tranen verscheurd door verdriet: ‘Ik ga jou missen’

Het blijft hier niet bij want volgens geruchten krijgen de jonge deelnemers zelfs instructies over hoe zij zich moeten gedragen tegenover Nikkie.

,,Stil zijn als zij de ruimte binnenkomt, haar laten uitpraten, haar buiten de camera’s om absoluut niet aanspreken, er mogen geen foto’s gemaakt worden en er mag niet naar haar gewezen worden”, schrijft een bron in een bericht aan Juicechannel.

Voor de jonge deelnemers is het een grote teleurstelling, zij keken ontzettend op naar Nikkie en waren echt groot fan.

,,Velen hebben een pestverleden, zijn onzeker en halen kracht uit de make-up en kijken enorm naar haar op. Maar dit valt dus in de werkelijkheid vies tegen.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Volgers schrikken enorm bij het zien van Mark Gillis: ‘Wat is er met hem gebeurd?’