Estavana Polman laat zich uit over het nieuwe vriendje van Sylvie Meis!

Sylvie Meis, een bekende presentatrice, is recent in het nieuws vanwege haar nieuwe relatie. De blondine heeft weer vlinders in haar buik.

Omdat ze een bekend figuur is, hebben veel mensen een mening over deze ontwikkeling in haar persoonlijke leven, waarbij helaas niet alle reacties positief zijn.

Collega haalt snoeihard uit naar Sylvie Meis: ‘dan zou je niet verbaasd moeten zijn’

Estavana Polman, een goede bekende van Sylvie Meis en de stiefmoeder van Damian, heeft nu ook haar mening gegeven. Gelukkig was haar reactie wel positief.

Estavana Polman aan de kant geschoven: ‘Dat was pijnlijk’

In een gesprek met het programma Shownieuws liet Estavana weten: ‘Ik heb hem nog niet ontmoet, Rafael wel’.

Estavana Polman aan de kant geschoven: ‘Dat was pijnlijk’

Ze vervolgde met de mededeling dat ze verwacht hem binnenkort te ontmoeten en benadrukte het goede contact dat zij met Sylvie heeft:

Estavana Polman klapt uit de school over Rafael van der Vaart: ‘Hij is wel een beetje jaloers’

Estavana liet weten dat zij en Sylvie prima contact hebben en dat Sylvie helemaal gelukkig is, wat hen ook gelukkig maakt. Ze zei ook dat Wim, Sylvie’s nieuwe partner, al deel uitmaakt van de familie en zelfs welkom is om met Kerst aan te schuiven.

Sylvie Meis krijgt waarschuwing van oude bekende: ‘Doe je masker af’

Ze voegde eraan toe dat ze nog geen concrete plannen hebben gemaakt, maar dat Sylvie weet dat ze altijd welkom is. Bij hen kan iedereen aanschuiven.

Sylvie Meis krijgt waarschuwing van oude bekende: ‘Doe je masker af’

Toch heeft de 48-jarige gescheiden Gooise ondernemer Wim Beelen, waar Sylvie Meis een relatie mee heeft, iemand gevonden die haar hart weer sneller doet kloppen.

Niet normaal: Dit absurde cadeau heeft Sylvie Meis aan haar zoon gegeven!

Het stel ontmoette elkaar in een restaurant in Amsterdam, tijdens Sylvie’s bezoek aan Nederland voor de contractondertekening van haar zoon Damián (17) bij Ajax.

Tijdens haar huwelijk met ex-voetballer Rafael van der Vaart, kreeg Sylvie een zoon genaamd Damián, die inmiddels al de mogelijke stiefvader heeft ontmoet.

Afgelopen weekend nam Sylvie Wim mee naar Ajax, waar Damián zijn voetbalkunsten demonstreerde.

Scroll naar boven