Nieuwe producer Andre Hazes haalt uit naar oude team: ‘Steken laten vallen’😲😫(5 minuten lezen)

Nieuwe producer Andre Hazes haalt uit naar oude team: ‘Steken laten vallen’😲😫(5 minuten lezen)

6 februari 2023 Uit Door Dagelijkse Feitjes

André Hazes is druk bezig met zijn comeback en de grote man hier achter laat zich nu uit over de voortgang en de nieuwe koers van de zanger.

“André is op zoek naar nieuwe muziek waarmee hij een nog groter publiek gaat proberen te bereiken”, vertelt Billy Dans aan weekblad Privé.

Jaar in jaar uit werkte de zanger samen met zijn vaste team, bestaande uit Edwin van Hoevelaak, Bram Koning en Marcel Fisser, echter ruilde hij dit team in voor een nieuwe.

Billy laat weten dat Hazes gewoon niet meer tevreden was met zijn oude team en daarom besloot een nieuwe koerste varen.

“André is een jonge, frisse gozer die moderne liedjes moet zingen. Hij heeft alles om de grootste van Nederland te zijn. Hij werd niet gelukkig van de liedjes die in het verleden voor hem zijn gemaakt (…)

Kijkend naar het talent van André, moet ik eerlijk zeggen dat zijn oude team wel wat steken heeft laten vallen. Er zit zo veel meer in deze jongen dan wat eruit is gehaald.”

Enige tijd geleden liet het voormalige schrijversteam aan Shownieuws weten nogal teleurgesteld te zijn in Hazes.

Sinds zijn aangekondigde comeback liet de zanger niets meer van zich horen, dit terwijl ze maar liefst zeven jaar samen werkten.

André heeft volgens Bart Ettekoven niet eens zelf laten weten aan de producers dat hij niet meer samen met hen wilde werken.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Familie de Nijs in tranen verscheurd door verdriet: ‘Ik ga jou missen’

„We hebben in de docu kunnen zien hoe hij weer toenadering zocht, nadat hij al eerder met ze had gebroken.

Nu werd dus onlangs bekend dat hij dus wederom zijn manager op hen af had gestuurd en die had laten weten ‘jongens we willen niet meer met jullie samenwerken’.

André heeft dus niet zelf de telefoon durven op te nemen”, zegt hij aan tafel bij Shownieuws. Na alle commotie hadden de producers wel enig contact verwacht.

„Ik probeer te communiceren al vier, vijf weken met iedereen en dat lukt dus niet. En met iedereen bedoel ik: Dré, het management, wat dan ook.

Er komt helemaal niets van die kant. Dus op een gegeven moment denk je: ‘what the f*ck?’ Ik wil mijn verhaal ook kwijt, want het zit me dwars.

Ik heb zo’n goede band met hem, dan denk ik: ‘bel nou man, we zijn gabbers van elkaar.’ Het steekt, dat doet pijn.

Ik denk dat hij het zelf heel moeilijk heeft, maar laten we het erop houden dat ik teleurgesteld ben”, zegt Bram Koning tegen Shownieuws.

Edwin van Hoevelaak liet Bart Ettekoven weten dat zijn deur altijd op een kier zal staan voor de zanger. Na de vakantie wil hij dan ook contact opnemen met de zanger.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Grote zorgen om gezondheid Carlo Boszhard: ‘Dat is een teken van STOP!’