Moeder verlaat haar negen kinderen voor Afrikaan: ‘Ze konden niet met mij mee’

De 44-jarige Heidi Hepworth besloot haar man met wie zij 23 jaar getrouwd was en haar negen kinderen te verlaten voor Salieu Jallow, een 32-jarige Gambiaan.

Moeder verlaat haar negen kinderen voor Afrikaan: ‘Ze konden niet met mij mee’

Heidi kreeg via Facebook een vriendschapsverzoek van Salieu en besloot deze te accepteren, wat het begin van hun contact betekende.

Linda (69) heeft zich vergist in haar Afrikaanse prins: ‘dat ik zo dom heb kunnen zijn’

Heidi was al 23 jaar getrouwd met haar man Andy en het koppel heeft zes kinderen. Uit een vorig huwelijk heeft ze ook nog drie kinderen.

Bizarre regels in dit huwelijk: ‘We nemen gewoon het zekere voor het onzekere’

Op een gegeven moment besloot ze de stoute schoenen aan te trekken en naar Gambia te reizen om Jallow te ontmoeten.

Babou uit Gambia zoekt rijke Europese vrouw: ”Kleine Babou’tjes maken”

In The Sun doet Andy zijn verhaal, hij is uiteraard kapot van verdriet. Naar eigen zeggen zit Heidi in een midlife crisis.

Gam

Heidi is haar hart gevolgd en heeft geen spijt van haar keuze. In het interview laat ze weten al heel lang ongelukkig te zijn in haar huwelijk met Andy.

“Het was heel moeilijk voor mij om mijn kinderen achter te laten, maar ze konden niet met mij mee dus ik had geen keus,” zegt ze.

Gam

“Ik ben geschokt door alle bedreigingen aan mijn adres omdat ik zogenaamd mijn kinderen in de steek zou hebben gelaten. Dat is gewoon niet gebeurd,” zegt ze.

“`html

De moeder laat tijdens het gesprek weten dat haar drie jongste kinderen, die ze met Andy heeft, bij haar oudste dochter wonen.

Gam

‘Ik kom iedere dag online en we video-chatten dan met elkaar. Ze zien er gelukkig uit en ik ken mijn kinderen goed.”

Heidi wil graag met haar Gambiaanse vriend trouwen en benadrukt dat haar relatie met Andy al voorbij was toen ze het vriendschapsverzoek kreeg.

Gam

Online zijn Heidi en Andy flink aan het ruziën. Volgens Heidi stuurde Andy stiekem berichtjes naar andere vrouwen, iets dat hij ontkent.

Haar aanstaande heeft wel een eisenpakket, anders zal er namelijk geen huwelijk plaatsvinden.

“`
Bizarre regels in dit huwelijk: ‘We nemen gewoon het zekere voor het onzekere’

Heidi heeft zich inmiddels bekeerd tot de islam op verzoek van Jallow. Ze bidt nu elke dag tot Allah en zegt dat ze erg gelukkig is.

Scroll naar boven