Ben jij zwanger? Jouw navel verklapt het geslacht van je baby!😲👶

Bij een zwangerschap hebben we de keuze om ons te laten verrassen of het geslacht al van tevoren weten.

Een Australische verloskundige komt met een weel heel bijzondere onthulling. Volgens haar hoef je alleen maar naar je navel te kijken om te weten wat het geslacht is van je ongeboren kindje.

Deze bijzondere theorie begon te rollen toen de zwangere Jess McLeod uit Australië, naar haar verloskundige ging voor controle.

Jess kreeg de vraag van haar verloskundige of ze het geslacht van haar kindje wilde weten. Jess wilde het een verrassing laten.

Haar verloskundige daarentegen zei dat ze het al wist. Volgens de verloskundige hoef je alleen maar naar de navel te kijken om te zien of je een jongen of een meisje krijgt.

Vormt de navel, samen met twee (denkbeeldige) ogen, een vrolijk gezicht? Dan wordt het een jongen. Zie je eerder een ernstig gezicht, dan is het een meisje.

Veel vrouwen waren wel benieuwd naar deze theorie en dus plakten zwangere vrouwen massaal nep-ogen op hun buik om het beter te kunnen zien.

De navel van Jess leek op een ernstig gezichtje en dit zou dus inhouden dat zij in verwachting was van een meisje.

Healthy Mummy wilde weten of de theorie van de verloskundige klopte en dus namen zij de proef op de som.

Lezeres Alisa is 23 weken zwanger en haar navel laat duidelijk een lachend gezichtje zien, dit zou dus wijzen op en jongetje.

Vervolgens werd er met de echo gekeken en de beelden lieten zien dat zij toch echt in verwachting is van een meisje.

Bij Alisa klopt de theorie dus niet, maar bij Kirstie klopte de theorie wel, zij is inmiddels moeder geworden van een prachtige dochter.

Scroll naar boven