Monique Westenberg aan het jokkebrokken: ‘klakkeloos iets aannemen’

Monique Westenberg maakte onlangs bekend dat haar zoontje naar een andere basisschool gaat. Volgens Westenberg heeft dit niets te maken met de leerplichtzaak.

Monique Westenberg heeft weer eens last van slapeloze nachten: ‘Hoe is dit verlopen voor jullie’

André Hazes en Monique Westenberg moeten zich op 24 augustus voor de rechter verantwoorden. De zitting over de leerplichtzaak zal achter gesloten deuren gaan plaatsvinden.

Moeilijke momenten voor Monique Westenberg: ‘Benieuwd hoe dit over tien jaar gaat’

Vorig jaar heeft het koppel namelijk hun zoontje Dré meegenomen naar het buitenland voor een vakantie, dit was zonder toestemming van de school.

Vader Monique Westenberg niet blij met divagedrag dochter: ‘hij herkent je niet meer’

De zanger ging met zijn gezin naar de Verenigde Staten en vele volgers vroegen zich dan ook af of dat zomaar kon zo buiten de schoolvakanties om.

Andre Hazes over de band met zijn moeder: De reden waarom zij twijfels heeft over Monique!

Monique liet op social media weten dat zij een aanvraag hadden gedaan om vrij te krijgen voor hun zoon, dit omdat ze eigen ondernemers zijn. Deze toestemming is volgens Coldeweijer niet gegeven.

Felle kritiek aan het adres van Andre en Monique: ‘Waarom zou je dit specifiek filmen?’

Op Instagram deelde Monique Westenberg dit weekend dat de schoolvakantie helaas weer voorbij is en dat zoonlief weer naar school moet.

Maxime Meiland haalt uit naar Monique Westenberg

Monique liet aan haar volgers weten dat haar zoon naar een nieuwe school gaat, dit daar hij volgens haar op de oude school niet zichzelf kon zijn.

Monique Westenberg heeft het ontzettend zwaar: ‘Mijn hart zal weer breken’😲😢

“De overstap naar een nieuwe school vond ik als ouder toch lastig, maar merk aan hem dat hij er zelf erg naar uitkijkt.” 

Monique Westenberg heeft weer eens last van slapeloze nachten: ‘Hoe is dit verlopen voor jullie’

Monique laat ook nog even weten dat de keuze voor een nieuwe school niets te maken heeft met de leerplichtzaak. “De situatie staat hier geheel los van”, vertelt ze. 

Monique Westenberg krijgt behoorlijk op haar donder: ‘Ze is nog steeds een enabler’

“Dat sommigen hier klakkeloos iets aannemen is weer zo jammer.” De kans is groot dat Monique het gewoon flink aan de stok heeft gehad met de oude school van haar zoon dit wegens het verzuim.

Over de auteur

Scroll naar boven