Monique Westenberg krijgt kritiek na plaatsen van dit filmpje: ‘Je zou het bijna gaan geloven’

Monique Westenberg, die bekend staat om haar omstreden Instagram-activiteiten, heeft opnieuw de aandacht getrokken met een opvallende video.

Monique Westenberg krijgt kritiek na plaatsen van dit filmpje: ‘Je zou het bijna gaan geloven’

Deze keer staat haar hond Gioia in de schijnwerpers, ter ere van diens verjaardag. De viervoeter werd niet alleen getrakteerd op een feestmuts, maar ook op een taart, wat zorgt voor gemengde reacties onder haar volgers.

Terwijl sommigen de festiviteiten rondom de huisdierverjaardag misschien charmant vinden, zijn er zorgen geuit over de geschiktheid van dergelijk voedsel voor honden.

Monique Westenberg is klaar met al het kritiek dat ze krijgt en bijt fel van zich af!

De reacties variëren van bezorgdheid tot kritiek op het delen van dergelijke extravagante vieringen op sociale media.

Rachel doet bizarre onthulling vanuit biechtstoel: ‘Ik ga niet zeggen dat dit door Monique komt’

SommigenIk vermoed dat deze post meer bedoeld is om aandacht te trekken dan om oprecht de verjaardag van Gioia te vieren.

Monique Westenberg heeft het ontzettend zwaar: ‘Mijn hart zal weer breken’😲😢

Een volger heeft zijn verbazing geuit met een opvallende reactie: “Ik zal wel weer de enige zijn die dit weer zoooo verschrikkelijk overdreven vindt!! Taartjes van zekers 23/30 euro. En een pot thee???? What the fuck. Je zou het bijna gaan geloven.”

Volgers walgen van Monique Westenberg: ‘Er kijken jonge mensen mee’

Deze recente post werpt licht op de voortdurende discussie over de intenties achter het delen van persoonlijke momenten op sociale media, en roept vragen op over de grenzen van dierenvieringen.

Monique Westenberg heeft weer eens last van slapeloze nachten: ‘Hoe is dit verlopen voor jullie’

De situatie heeft ook de aandacht gevestigd op de langlopende spanningen tussen Rachel Hazes en Monique Westenberg, waardoor sommigen zich afvragen wat de onderliggende oorzaken van deze onenigheid zijn.

“`html
Monique Westenberg krijgt de schrik van haar leven: Ravage bij thuiskomst!

Wat vind jij van deze extravagante hondenviering en de voortdurende discussie rondom sociale media en persoonlijke exposure? Is het slechts onschuldig vermaak of een teken van diepere sociale dynamieken?

Scroll naar boven