Peter Gillis openhartig over trouwen met Nicol: ‘Ik schaam me, het voelt toch als falen’😫🤨(5 minuten lezen)

Peter Gillis openhartig over trouwen met Nicol: ‘Ik schaam me, het voelt toch als falen’😫🤨(5 minuten lezen)

3 augustus 2022 Uit Door Dagelijkse Feitjes

Peter en Nicol mogen dan wel overkomen als een getrouwd koppel, echter zijn ze niet getrouwd. Toch is het wel de grootste wens van ‘ons Nicol’, vertelt ze in ‘Beau Monde’.

“Ik hoop in 2022 op een huwelijksaanzoek, dat is mijn grote wens”, aldus Nicol in Beau Monde. Peter doet er een beetje geheimzinnig over. “Ik zeg geen nee, ik zeg geen ja.

Ik schaam me dat ik gescheiden ben van de moeder van mijn kinderen. Het voelt toch als falen. Ik heb iemand eeuwige trouw beloofd. En dat is niet gelukt. Het eeuwige niet. En de laatste jaren die trouw ook niet.”

Nicol is al eerder getrouwd geweest, echter was die trouwdag destijds te simpel. Even naar het gemeentehuis om een krabbeltje te zetten, heeft ze niet ervaren als die ene bijzondere dag.

Peter heeft dat juist al wél meegemaakt. “Voor mij hoeft dat niet nog een keer. Het verandert ook niets aan onze relatie.”

Nicol blijft toch hoop houden en houdt zich vast aan het feit dat Peter ‘ook geen nee’ zegt. “Hij heeft een paar keer gekscherend gezegd dat er in het kasteel een kapel zit en dat we daar kunnen trouwen. Dus…”

De serie Massa is Kassa is al jaren een groot succes. Wij Nederlanders willen maar al te graag zien hoe Peter en Nicol werken en genieten van hun luxe leven.

Onlangs kwam daar het bericht dat de grote baas van diverse vakantieparken zijn Nicol zou hebben m!shandeld.

In mei zou dit gebeurd zijn en Peter zou toen ook een nachtje achter slot en grendel hebben gezeten. Peter en Nicol ontkennen alles.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Het kan nog gekker: Marina (37) voor de tweede keer zwanger van haar stiefzoon (21).

Het koppel doet voorkomen alsof er geen vuiltje aan de lucht hangt, van de week plaatste Peter nog een vakantiekiekje vanuit Italie.

Uiteraard heeft heel Nederland het over de geruchten en velen vragen zich dan ook af waarom Nicol hem niet verlaat. Waarom zou je bij zo’n man blijven?

Nicol wordt vanaf het begin al een ‘golddigger’ genoemd. Sinds ze een relatie heeft met Peter geniet ze van al het luxe dat ze zich maar kan wensen.

,,Ze is alleen op een huwelijk en geld uit… Ze is afkomstig uit een gezin dat geen cent te makken heeft en dat heeft ze zelf ook nooit gehad”, schrijft iemand op Instagram.

,,Als Peter jou buiten flikkert kan je bij de ah achter de kassa gaan zitten.” De ex schoonbroer van Nicol deed ook een boekje open.

,,Hij zei: Peter heeft wel degelijk vastgezeten een nacht en Nicol is wel degelijk degene die m!shandeld zou zijn”, vertelde Rob Goossens in RTL Boulevard.

Er gaat nu al even een tijdje het verhaal dat Nicol zich niet bepaald netjes heeft gedragen op een feestje en dat Peter daar lucht van kreeg.

Een medewerker van Gillis heeft besloten hetgeen te vertellen dat hij weet over die bewuste avond, echter wil hij wel graag anoniem blijven.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Ex producer John de Bever klapt uit de school: ‘Hele andere John dan degene die ik kende’