Miljonair dacht de ware gevonden te hebben in 47 jaar jongere vrouw: Keihard gedumpt

De 23-jarige Erica Moser, een influencer uit Amerika, was verloofd met een miljonair die 47 jaar ouder was, maar werd wakker op haar trouwdag en besefte dat ze niet door het gangpad kon lopen.

Erica ontmoette Rick Sykes “op sociale media” en de twee waren in totaal anderhalf jaar een koppel. Liefde op het eerste gezicht, zo leek het in eerste instantie.

Zij speelden samen in seizoen twee van Marrying Millions in 2021, een tv-show over koppels waarbij de ene persoon extreem rijk is en de andere niet.

Voorafgaand aan de uitzending van de serie legden ze in een interview voor Good Morning America uit hoe hun relatie verliep.

Erica zei: “We gingen op een paar dates en vanaf daar ging het heel snel.” Rick voegde eraan toe: “En de rest is wat ze geschiedenis noemen, denk ik!”

“`html

Erica zei over het leeftijdsverschil: “Als ik naar hem kijk, merk ik het leeftijdsverschil niet. Het is niet iets waar we bij stilstaan.”

Het paar woonde samen op Rick’s luxe jacht op Miami Beach, waar ze zich uiteindelijk verloofden met plannen om op tv te trouwen voor miljoenen.

Maar hun verloving werd verbroken en Erica legde in een TikTok-video op haar account “erica35mm” uit waarom ze er een eind aan maakte.

Ze zei: “Ik trouwde bijna met een 70-jarige op nationale tv en dumpte hem op onze trouwdag. Ik kwam tot bezinning. We waren heel verschillend.”

“`

Scroll naar boven