Meisje (18) al twee jaar met 42 jaar oudere lover: ‘Ik zal opkomen voor mijn rechten’

Keisha, een 18-jarige uit Schotland, heeft al een paar jaar een relatie. Sinds ze haar relatie openbaar heeft gemaakt, heeft ze veel kritiek gekregen, samen met haar partner.

Keisha is al twee jaar samen met haar vriend Dimitios Fotis. Het leeftijdsverschil tussen de twee is maar liefst 42 jaar.

Toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten, was Keisha slechts 15 jaar oud en was Dimitios al 58 jaar oud.

Het koppel brengt bijna 24/7 tijd samen door en doet allerlei leuke dingen, zoals samen sporten, dagjes uit en natuurlijk samen relaxen.

Op haar TikTok-account vertelt Keisha haar volgers dat ze nog steeds smoorverliefd is op haar partner.

In een recente video zegt ze: ”Twee jaar en ik houd nog evenveel van hem als op de dag waarop ik hem ontmoette.”

Er zijn veel mensen die vanwege het grote leeftijdsverschil tussen hen twijfels hebben over hun relatie. Deze mensen reageren vaak niet erg vriendelijk.

Velen noemen Keisha een golddigger, zoals iemand schreef onder een video: “Dit is werkelijk hoe geld geluk kan kopen.”

Een ander schrijft: “Ik snap niet hoe een prachtig meisje zoals jij samen is met een man van die leeftijd. Hij zal wel een goed hart hebben.”

De kritiek raakt Keisha zeker, maar ze blijft doorgaan met het delen van filmpjes.

“We zijn niet allemaal gemaakt met een dikke huid. Soms breken we. We zijn allemaal mensen. Ik zal opkomen voor mijn rechten omdat ik steeds commentaar krijg dat nergens op slaat.”


Volgens haar is leeftijd maar een getal en ze laat weten oud genoeg te zijn om zelf keuzes te maken: ”En deze keus voelt goed. Hij is de ware voor mij en hij heeft mijn hart. Wij blijven altijd samen.”


Scroll naar boven