Maxime Meiland heeft knoop doorgehakt: ‘Dan zijn we er helemaal klaar voor’

In een interview met hln.be deelde Maxime Meiland, bekend van televisie en recent getrouwd met Leroy met wie ze een kind heeft, openhartige details over haar persoonlijke leven en toekomstplannen.

Leroy Molkenboer reageert op zeer lelijke opmerking die zijn vrouw Maxime krijgt!

Ze sprak vrijuit over haar keuzes omtrent anticonceptie en gezinsplanning. In haar recent uitgebrachte boek bespreekt Maxime haar benadering van het uitbreiden van haar gezin.

Maxime Meiland in geldnood? Dit vraagt ze voor haar bolide op Marktplaats!

Zij licht toe: “Ik heb besloten om mijn spiraaltje te laten verwijderen en verder geen anticonceptie te gebruiken. Dat is iets wat ik van mijn oma en moeder heb meegekregen.”

Waar zit je verstand: Maxime Meiland op vingers getikt door Veilig Verkeer Nederland.

”Ook Leroy en ik gebruiken geen c0ndooms. We zijn wel voorzichtig, maar mocht er nog een kindje komen dan zijn we daar helemaal klaar voor,” zoals vermeld in haar boek.

Maxime Meiland maakt eindelijk een eind aan de geruchten en licht tipje van de sluier op!

Maxime gaat in haar boek ook in op de geboorte van haar eerste dochter Claire. Ze erkent dat ze destijds niet aan de pil was, wat leidde tot een ongeplande zwangerschap.

Nog meer verbazingwekkende verhalen op straat gegooid over Maxime Meiland!

“Het was nogal onvoorzien, maar ik vind het belangrijk om duidelijk te maken dat Jaap, de vader van Claire, volledig op de hoogte was van mijn situatie. Het is niet alleen mijn verantwoordelijkheid; hij wist wat de situatie was,” legt Maxime uit.

Maxime Meiland maakt eindelijk een eind aan de geruchten en licht tipje van de sluier op!

Dit openhartige inkijkje in het leven van Maxime Meiland toont haar kijk op gezinsuitbreiding en deelt persoonlijke beslissingen die zij en haar partner hebben genomen met betrekking tot hun toekomst.

Maxime Meiland staat voor moeilijkste leuze in haar leven: ‘Moet het niet te laat zeggen’

Maxime Meiland en Leroy Molkenboer hebben recent een foto op Instagram geplaatst die veel reacties uitlokte, waaronderEen volger heeft een controversiële opmerking achtergelaten over Maxime. De opmerking luidde: “Heel eng meisje die Maxime”. Leroy Molkenboer heeft hierop gereageerd met de korte maar krachtige vraag: “Uitleg?”.

De reactie van Leroy leidde tot een golf van ondersteunende berichten van andere volgers. Velen sprongen in de bres voor het stel. Eén van hen gaf het advies: “Niet op letten joh! Zeker niet op ingaan bij iemand die zelf te eng is om profielfoto te hebben.” Terwijl een ander opmerkte: “Hoe minder reactie, hoe minder plezier die persoon van zijn antwoord heeft.”

De discussie onder de post nam een scherpere wending toen een volger reageerde met: “Wat een onzin. Jaloerse reactie”.

Er was onlangs veel ophef op sociale media toen Maxime Meiland enkele geruchten de kop in drukte. Een van haar volgers schreef: “Dit komt op mij over als nep en vies spel. Misschien moet je je eens laten nakijken.” Een ander voegde toe: “Kijk zelf eens in de spiegel, je kent Maxime niet eens.”

Maxime Meiland maakt eindelijk een eind aan de geruchten en licht tipje van de sluier op!

De interacties werden nog complexer toen sommige volgers refereerden aan een recente beschuldiging van verkrachting door Maxime, een zaak waarbij de beschuldigde man ook zijn kant van het verhaal deelde.

Erica vindt keuze dochter Maxime belachelijk: ‘Zij vindt het gewoon onzin’

Een volger schreef: “Hoe lieg je over verkrachting? Door mensen als jij worden meiden die echt verkracht worden niet serieus genomen.” Een andere volger uitte kritiek op Maxime:

Maxime Meiland maakt eindelijk een eind aan de geruchten en licht tipje van de sluier op!

“Het is zover, je bent door de mand gevallen met je nepverhaal. Je moet je diep schamen, dit heeft later effect op je kinderen die zich nu onbewust al als diva gedragen. Ben jij een moeder met je leugens en bedrog.”

Hysterische Maxime Mieland over haar grootste angst: ‘dat risico durf ik echt niet aan’
Scroll naar boven