Maxime Meiland compleet over de zeik tijdens interview: ‘Helemaal geen zin in’

Nog niet zo lang geleden maakte Caroline van Eeden, de voormalig huisvriendin van de Meilandjes bekend dat zij met een boek zal gaan komen.

Band tussen Maxime en Martien bekoeld: ‘en dan ook niet willen luisteren’

Na haar plotselinge vertrek uit Chateau Meiland heeft Caroline altijd gezwegen over wat er allemaal was gebeurd, echter komt daar nu verandering in.

Ex-huisvriendin Caroline gooit alles over de Meilandjes op straat: ‘Ik zwijg niet langer’

In haar boek zal zij alle geheimen van de bekendste familie van Nederland op straat gooien en vooral Martien moet het ontgelden.

Martien Meiland is flink op dreef: ‘Hij is de slechtste zanger van het land’

Onlangs las presentator Wilfred Genee in het programma Vandaag Inside een fragment voor uit het boek van Caroline.

Ex-huisvriendin Caroline gooit alles over de Meilandjes op straat: ‘Ik zwijg niet langer’

Hij las een fragment voor dat over Martien gaat. De ex-kasteelheer bezocht in het verleden namelijk parkeerplaatsen om daar sks te hebben met andere mannen.

Martien Meiland slaat terug en reageert op biografie ex-huisvriendin Caroline!

Martien reageerde vorige week maandag in RTL Boulevard op de inhoud van de biografie. “Nee, ik maak me helemaal geen zorgen.”

Bizarre details over Martien en zijn bezoekjes aan parkeerplaatsen: ‘anders dan gewend van hem’

De ex-kasteelheer laat weten dat hij moest lachen om de uitzending van Vandaag Inside: “Wij lagen helemaal in een deuk, ja werkelijk waar.”

Martien Meiland op instorten: Emotionele Maxime openhartig over donkere periode!

Als de passage van de bezoekjes aan de parkeerplaats het hoogtepunt uit het boekmoet zijn, zal het boek volgens Martien “net als de tv-carrière” van Van Eeden “niet lekker gaan”.

Ex-huisvriendin Caroline gooit alles over de Meilandjes op straat: ‘Ik zwijg niet langer’

Martien laat weten dat het verhaal dat Wilfred voorlas, klopt. “Jazeker. Ik was 40 toen ik uit de kast kwam. Ik wilde dat allemaal ontdekken. Ik schaam me er niet voor, helemaal niet.”

Grote opluchting bij Martien Meiland: Huishoudelijke hulp lost groot probleem op!

Dochter Maxime had eergisteren een pr-dingetje voor de anti-ro0kcampagne Stoptober en Boulevard-reporter Aran Bade besloot haar toch even naar het boek van Caroline te vragen.

Maxime Meiland heeft medelijden met zichzelf: ‘Ik ben altijd de pispaal’

Het interview van Aran met Maxime verliep moeizaam. “Hoe kijk jij naar dat boek? We zijn heel benieuwd wat daar in komt te staan. Wat is jouw reactie daarop?”, begint hij.

Maxime haalt uit naar mensen met een uitkering: ‘zijn allemaal mensen die zelf op de bank zitten’

Maxime zegt: “Ja, ik heb eigenlijk helemaal geen zin om het daarover te hebben. Nee, ik bedoel: hoe meer aandacht, hoe leuker voor haar, dus nee: daar ga ik het helemaal niet over hebben.”

Maxime haalt uit naar mensen met een uitkering: ‘zijn allemaal mensen die zelf op de bank zitten’

Aran stekt haar vervolgens de vraag of dat echt zo voelt maar dan is er plots een pr-dame die ingrijpt: “Ik moet dit onderbreken. Daar gaan we het niet over hebben.”

Maxime Meiland doet bizarre onthulling: ‘Hij kan heel vervelend doen tegen mensen’

Het wordt direct duidelijk dat de jongste telg van Martien en Erica blij is met de pr-dame: “Nee, zo geen zin in. Nee, helemaal geen zin in.”

Maxime Meiland openhartig over groot geheim: ‘Ze zal overstuur raken’

Aran weet van geen ophouden en stelt haar vervolgens de vraag: “En doet het je pijn wat er over je vader wordt gezegd? Dat ze dat naar buiten gooit?”

Moeten we ons zorgen maken om Martien? ‘Op zich valt het bij mij nog wel mee’😥😲

Wederom grijpt de pr-dame in en zij zegt tegen Aran: “Hier gaan we het niet over hebben.” Maxime zegt vervolgens lachend: “Wat ben jij een klier!”

Maxime Meiland over strijd om geld binnen de familie: ‘Ik vind dat ik dat waard ben’

Aran besluit ondanks het ingrijpen van de pr-dame toch door te gaan met vragen stellen. Hij zegt tegen Maxime dat hij er niets van begrijpt, dit omdat de familie normaliter een open boek is.

Pijlen gericht op Maxime Meiland: Deze dame heeft het op haar gemunt!

“Ik heb in één keer een manager erbij! Dat hebben we nog nooit gehad, Maxime, bij jou! Jullie zijn altijd een open boek.” Maxime reageert: “Ja, maar met dit niet.”

Band tussen Maxime en Martien bekoeld: ‘en dan ook niet willen luisteren’

Over de auteur

Scroll naar boven