Marvin Ophof klapt uit de school over ex Roy: ‘In onze relatie heb ik mij altijd geergerd’

Roy Donders, de bekende ‘Stylist van het Zuiden’, is van plan om binnenkort zijn biografie met de titel ‘Gewoon Royke’ uit te brengen.


In deze persoonlijke biografie deelt Roy Donders details over zijn leven, zowel in de schijnwerpers als daarbuiten.

Roy Donders de dupe van vriendjespolitiek en haalt dan ook boos uit!

Hij bespreekt de ups en downs van zijn carrière en spreekt openhartig over de verschillende uitdagingen die hij heeft moeten overwinnen.

Roy Donders slaat nieuwe weg in: ‘Ik had dit nooit verwacht’

Het boek belicht verschillende aspecten van zijn leven, zoals zijn ervaringen met de realityserie ‘Roy Donders: Stylist van het Zuiden’, de tegenslag van het faillissement van zijn kledingwinkel, zijn loopbaan als volkszanger, en de minder bekende kanten van het beroemd zijn.

Roy Donders openhartig over groots plan toekomst: ‘Weten dat allebei van elkaar’

Shownieuws heeft gesproken met Marvin, de ex-partner van Roy, die positief lijkt over hun relatie en geen bezwaren heeft over hoe hij mogelijk wordt geportretteerd in de biografie.

“`html

Biografie.

Marvin verwacht dat het boek veel zal focussen op Roy zelf. Hij uit zijn verwachting dat Roy’s periode als homoseksueel mogelijk minder belicht zal worden in het boek.

In onze relatie heb ik mij altijd geërgerd dat het bij Roy over ‘ik’ ging, dus hij zal in het boek ook wel veel over zichzelf schrijven.”

”Er zal vast veel ik in het boek staan. Hij speelt nu overal de hetero dus hij zal zijn gay-periode wel zo veel mogelijk buiten beschouwing laten.”

Vorig jaar was er enige controverse rondom Roy Donders, toen hij beschuldigd werd van het zelf toedienen van fillers in zijn cosmetische kliniek thuis, zonder de vereiste opleiding.

Zit er een steekje los bij Roy Donders? ‘Het zit echt bij ons in de familie ja’

Dit nieuws werd onthuld door Omroep Brabant. Roy reageerde
“`Na dit incident gaf hij aan te wachten op antwoorden van verschillende instanties over de toestemming voor het toedienen van fillers.

Roy Donders en vriendin met de grond gelijk gemaakt: ‘baby door ouders gehoereerd’

Uiteindelijk bevestigde hij dat dit niet toegestaan was, omdat er naar eigen zeggen een verandering in regelgeving was waarvan hij niet op de hoogte was.

Openhartige Roy Donders doet onthulling: ‘Het zit echt bij ons in de familie ja’😱😬
Scroll naar boven