Mart Hoogkamer doet bizarre onthulling: ‘Ik kon niet op de rem trappen’😥🙏(3 minuten lezen)

Mart Hoogkamer doet bizarre onthulling: ‘Ik kon niet op de rem trappen’😥🙏(3 minuten lezen)

18 maart 2023 Uit Door Dagelijkse Feitjes

Vorig jaar lag zanger Mart Hoogkamer op zijn zachts gezegd behoorlijk onder vuur. Voortdurend werden zijn optredens geannuleerd vanwege problemen met zijn stem.

Inmiddels is het hem duidelijk geworden waar die stemproblemen vandaan komen. ,,Het ging maar door en door, en ik kon niet op de rem trappen.”

Vorig jaar werden veel optredens geannuleerd, echter werd er meestal geen duidelijke reden gegeven aan de fans.

De ene organisatie kwam met de mededeling dat de zanger te kampen had met stemproblemen en de andere organisatie met het bericht dat hij ziek was.

Fans begonnen op een gegeven moment hun twijfels uit te spreken en dat was niet zo heel gek, daar het afzeggen op een gegeven moment wel heel vaak gebeurde.

De zanger kreeg een dubbele longontsteking maar veel fans geloofden daar niets van. ,,Dat was niet leuk”, vertelt Mart aan weekblad Story.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Gordon heeft problemen met de p0litie in Dubai: ‘Ruzie met lokale bewoners’😱😲

,,Maar ik en mijn omgeving wisten wat er aan de hand was. Ik laat iedereen maar gewoon praten. Wanneer de mensen in mij blijven geloven, is dat voor mij voldoende.”

Hij heeft naar eigen zeggen wel veel geleerd van de situatie. Eigenlijk was het niet zo gek dat hij continu met stemproblemen te maken had.

,,Het is zo hard gegaan met mijn carrière. Ik zat in een tunnel en kwam er niet meer uit. Het ging maar door en door en door,

en ik kon niet op de rem trappen”, onthult hij. Uiteindelijk eiste dat zijn tol. ,,Op een gegeven moment kom je jezelf tegen.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Jandino Asporaat doet opmerkelijke uitspraken over 9/11 en maanlanding: Nep!😱🤔