Mama hoort verpleegster en dokter tijdens keizersnede schreeuwen 😨😱(2 minuten lezen)

Mama hoort verpleegster en dokter tijdens keizersnede schreeuwen 😨😱(2 minuten lezen)

26 juli 2022 Uit Door Dagelijkse Feitjes

Toen Chrissy en Larry Corbitt vernamen dat ze zwanger waren, waren ze dolblij! Met vier oudere kinderen was de gedachte om hun gezinnetje nog uit te breiden ronduit geweldig. De video kun je onderaan het artikel vinden.

Ondanks hun bezorgdheden was er slechts een baby zichtbaar op de echografie en alles wees op een gezonde zwangerschap. De dokters concludeerden dat haar gigantische buik betekende dat het kind dat Chrissy droeg reusachtig zou zijn!

Gelukkig verliep de rest van de zwangerschap vlekkeloos en beviel ze via keizersnede. Maar toen Chrissy naar beneden keek, zag ze iets schokkend. In plaats van een pasgeboren baby, zoals ze verwachtte, zag ze een peuterachtig kind. Ze vertelde: “Toen ze haar lieten zien, kon ik gewoon niet geloven hoe groot ze was.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Emma heeft intense relatie met boom Tim: ‘Ik kom door tegen de schors te wrijven’

Het leek alsof ik naar een peuter keek, ik dacht dat ze naar de kraamafdeling zou wandelen.” Van zodra de verpleegsters Carleigh gewassen hadden, haastten ze zich naar de weegschaal. De baby was een van de grootste die ze ooit al gezien hadden.

De weegschaal wees een verbluffende 6.038 gram. Aanvankelijk vonden de verpleegsters zelfs geen geschikte luiers. Toen mama en papa Carleigh mee naar huis mochten nemen, moesten ze hun nieuw gekochte kruippakjes weggooien en kledij kopen voor een negen maanden oude baby! Bekijk de beelden in de volgende video:

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Wanneer vrouwen thuis geen aandacht krijgen: 17 kinderachtige vrouwen met een standbeeld!