Vrouw heeft extreme haargroei: ‘Er zitten nog steeds littekens onder mijn baard’

Jessica, 37 jaar oud, staat bekend als ‘The Bearded Lady’ en dat is niet zomaar. Ze heeft het meeste gezichtshaar van alle vrouwen.

Automatische concepten

Kortgeleden heeft ze haar verleden gedeeld, waarin ze onthulde dat haar ex-partner heeft geprobeerd om haar gezichtshaar in brand te steken.

Jessica is momenteel betrokken in een polyamoreuze relatie. Ze is getrouwd met een 21-jarige gepensioneerde marinier en heeft daarnaast nog vier minnaars.

In de Verenigde Staten is Jessica een bekendheid geworden sinds ze in 2012 debuteerde in de tv-show ‘Freak Show’.

In het verleden was ze allesbehalve zelfverzekerd. Haar jeugd was moeilijk, met veel pesterijen en zelfs een gewelddadige relatie.

Jessica lijdt aan PCOS en fibromyalgie. Haar overmatige gezichtshaar is gerelateerd aan haar PCOS en andere gezondheidsproblemen. Bovendien heeft ze een mank looppatroon door mislukte corrigerende operaties.

“Ik heb altijd gezondheidsproblemen gehad, maar ben er nu pas achter gekomen dat ze allemaal met elkaar samenhingen. Ik had problemen met mijn rug en benen en er was ook steeds een opgeblazen gevoel en pijn.”

“Er zijn dagen dat ik niet uit bed wil komen door de mist van fibromyalgie en depressie,” ging ze verder. “Mijn hirsutisme houdt verband met PCOS.

Sommige vrouwen krijgen dit probleem van hirsutisme pas na hun eerste kind.” Haar baard heeft Jessica niet altijd zo omarmd als nu.

Regelmatig scheerde ze het weg vanwege de maatschappelijke druk. “Ik scheerde en plukte mijn haar en mijn vroegere partner probeerde zelfs mijn gezichtshaar te verbranden,” zei ze.

“Er zitten nog steeds littekens onder mijn baard.” Dor haar baard stond Jessica in de schaduw van haar broers en zussen.

Het was al
“`

Ze was snel duidelijk anders dan haar omgeving en werd meerdere keren in een pleeggezin geplaatst.

“Dit leidde me naar een leven van m*sbruik en huiselijk geweld. Ik werd zelfs twee keer gedwongen tot een huwelijk in een poging het probleem af te wentelen,

met de gedachte dat als ik snel genoeg zwanger zou worden, het gewoon zou ophouden,” vertelde ze. “Ik ben geslagen, m!shandeld, verstoten en verkr*cht.”

“Er is glas naar me gegooid door dronken toeristen toen ik in Las Vegas werkte,” klinkt het. “Nu heb ik een prachtig open huwelijk met een kleine groep van heel goede mensen.

De sks tussen ons poly-tribe is ongelooflijk, maar het is niet alles. De steun en liefde die we voor elkaar hebben gaat over wederzijds respect.

Voor de zielen die door soortgelijke problemen in het leven gaan, weet dat ik er voor jullie ben en van jullie hou,” besluit ze.

Scroll naar boven