Lil Kleine wordt massaal uitgekotst: Gasten lopen weg tijdens optreden!😲😱

Als we de verhalen mogen geloven zouden Lil’ Kleine en zijn ex Jaimie Vaes beiden aanwezig zijn op een bruiloft. Wel apart van elkaar.

Volgens Yvonne Coldeweijer waren de twee niet op dezelfde dag aanwezig. “Opheldering! Jaimie was er op dag 1, gister was dag 2. Wij kunnen weer over tot de orde van de dag!” Echter is er een hoop gebeurd volgens bezoekers van de bruiloft.

Volgens gasten zou er wel een hoop gebeurd zijn tijdens het feest, ook zou de uitnodiging van Jaimie en Jorik nogal vreemd verlopen zijn.

Juicechannel laat weten: “Wij hebben zojuist vernomen dat Jaimie samen met de bruid te horen heeft gekregen dat de bruidegom graag wilde dat Jorik aanwezig was op het feest dus dat Jaimie niet kon komen.”

De rapper trad ook op tijdens het huwelijksfeest, echter zou dit volgens een gast niet helemaal goed ontvangen zijn.

Juicechannel heeft van meerdere gasten van de bruiloft te horen gekregen dat gasten het feest verlieten vanwege het optreden van Lil’ Kleine.

Juicechannel: “Meerdere gasten hebben gisteren het huwelijksfeest verlaten toen Jorik ging optreden. Volgens een bron van ons die aanwezig was op het feest zijn de mensen daar ook helemaal klaar met Jorik!”

Scroll naar boven