Nieuwe liefde van Katja Schuurman: ‘Gelovig opgevoed maar bepaald geen lieverdje’😱😣

Een maand geleden liet de knappe Katja Schuurman weten dat ze absoluut niet zit te wachten op een nieuwe relatie.

In gesprek met De Telegraaf liet ze destijds weten dat ze ontzettend veel liefdesverdriet had en daardoor ook ontzettend veel was afgevallen. Op een nieuwe relatie zat ze niet wachten.

“Ik moet er echt niet aan denken. Nee. Nee, ja. Er mag wel iemand voor een avondje langskomen maar dan ook wel weer snel weg. Ik moet er echt nog niet aan denken.”

De brunette wordt echter een maand later gespot met een man aan haar zijde. Katja heeft de liefde gevonden in de 29-jarige Niek uit Rotterdam.

Yvonne Coldeweijer besloot wat huiswerk te gaan doen en dook wat dieper in het leven van deze Niek. “Niek is de nieuwe lover van Kat. Hij is 29 en zij is 47, dus een aardig leeftijdsverschil.

Hij komt uit een dorp bij Rotterdam, uit een streng gelovig gezin. Niek is voor zijn ex naar het buitenland verhuisd en daar woont hij nu nog steeds (Valencia/Ibiza).

Hij en Kat hebben elkaar ontmoet op het vliegveld. Ze zijn nu 5 weken samen en helemaal in love. Zelfs al de familie ontmoet. Nou, dan weet je het wel.”

“Hoewel hij gelovig is opgevoed is Nick bepaald geen lieverdje. Ik heb gehoord van een spion dat Niek in het verleden even in de bak heeft gezeten omdat hij een glas in een club kapot had geslagen en daarmee iemand had verwond. Hopelijk was deze grap eenmalig, Niek, en heeft God je vergeven. Groetjes.” 

Scroll naar boven