Lelijke strijd tussen Teun Föhn en ex Jeroen: ‘Het zit alleen anders in elkaar’😱😣

Enige tijd geleden kwam het bericht naar buiten dat Teun Föhn, de bekende kapper uit de SBS6-serie Urk weer vrijgezel was.

,,Afgelopen weekend zijn we bij elkaar gekomen en hebben we besloten afstand van elkaar te nemen. Ja, het is uit”, legt Teun uit in weekblad Privé.

Teun vertelde dat dit in goed overleg met Jeroen was gebeurd. ,,Het is gewoon heel vervelend dat dit zo is gelopen.”

De kapper liet weten dat hij en Jeroen om de tafel waren gaan zitten. ,,Omdat ik het gevoel had dat we uit elkaar groeiden. Hij is enorm druk met het opzetten van zijn zaak, waardoor we elkaar steeds minder zagen.”

Het stel was een jaar samen. De reden van de breuk heeft te maken met hun verschillende karakters, het leeftijdsverschil en de wens van Jeroen om ver weg van Urk een bloemenzaak te beginnen.

Inmiddels staat Jeroen in zijn bloemenzaak, echter laat hij nu weer weten dat het verhaal toch echt anders in elkaar steekt.

,,Toen Teun en ik dit voorjaar uit elkaar zijn gegaan, werd er gezegd dat dit kwam omdat we uit elkaar zijn gegroeid doordat ik te druk was met het opzetten van mijn bloemenzaak”, vertelt Jeroen in Privé.

,,Het zit alleen anders in elkaar, want we zouden deze zaak samen opstarten.” Het verhaal dat Teun naar buiten heeft gebracht noemt hij dan ook onzin.

,,We zouden samen in de winkel gaan staan, ik met mijn bloemen en Teun met interieurspulletjes. Hij zou drie dagen in de week op Urk blijven en de rest van de dagen bij ons in de zaak.”

Jeroen laat weten dat er al heel veel geregeld was en dat hij en Teun zelfs al aan het kijken waren naar een woning.

,,Er was zelfs nog sprake dat hij een kappersstoel zou huren in Antwerpen om toch nog wat te knippen. We hadden heel mooie toekomstplannen en zagen het helemaal zitten.”

Scroll naar boven