Lee Towers probeert positief te blijven na heftige gebeurtenis: ‘Hoort ook bij het leven’

In een recent interview met Showbuzz reflecteert Leendert Huijzer, beter bekend als Lee Towers, op de gebeurtenissen van het afgelopen jaar.

Ondanks dat 2023 nog niet voorbij is, heeft de zanger al een reeks aan persoonlijke en professionele ervaringen achter de rug.

Dit jaar was zowel uitdagend als memorabel voor hem, met verschillende persoonlijke tegenslagen en triomfen.

Towers deelt dat hij dit jaar te maken heeft gehad met fysieke ongelukken, waaronder het breken van zijn hand en heup.

Maar het was niet alleen op fysiek vlak een moeilijk jaar; ook in zijn privéleven onderging hij veranderingen, met het verlies van enkele schoonzussen.

Hij reflecteert filosofisch op deze verliezen: ”Dat hoort ook bij het leven. Pas dan realiseer je jezelf dat het toch allemaal heel betrekkelijk is.”

Towers kijkt vooruit naar 2024 en spreekt de wens uit dat hij en zijn geliefden gezond zullen blijven en van elkaars gezelschap kunnen genieten.

“Dat we gezond mogen blijven en kunnen genieten van de kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen, familie en vrienden. Pluk de dag en tel je zegeningen”, zegt hij.

Ondanks zijn 77 jaar voelt Lee zich nog steeds energiek en fit. Hij blijft actief door regelmatig te oefenen op de hometrainer en gaat tweemaal per week naar de sportschool. Over zijn conditie zegt hij:

“Ik heb een conditie als een paard. Met een heupbreuk moet je revalideren, daar staat een jaar voor. Dat is iets waar je eigenlijk geen tijd voor hebt. Maar ja. Zo werkt dat natuurlijk niet”, lacht hij.

Terugkijkend op 2023 beschrijft Towers het als een ‘onwaarschijnlijk mooi jaar’, ondanks de uitdagingen die hij moest overwinnen.

Bij zijn verhaal haalt hij hoogtepunten aan zoals het kampioenschap van Feyenoord, een bijzondere ontmoeting met de koninklijke familie, en het voor de dertigste keer zingen tijdens de marathon.

Het verhaal van Towers is er een van veerkracht en optimisme, waarbij hij ondanks tegenslagen toch positief blijft.

Scroll naar boven