Nicol Kremers doet aantal heftige uitspraken na therapie: ‘Dat is het enige dat ik er over zeg’

Nicol Kremers, die eerder bekend was van het televisieprogramma “Massa is Kassa”, heeft onlangs gesproken over haar worstelingen met een posttraumatische stressstoornis (PTSS).


Zij schrijft deze toe aan vermeend misbruik door haar ex Peter Gillis. In een openhartig interview met Story deelt ze haar ervaringen en de weg naar herstel.

Bewoners vakantiepark woest op Peter Gillis: ‘Hij laat ons gewoon aan ons lot over’

Na een periode in Thailand te hebben doorgebracht voor traumatherapie, geeft Nicol aan dat ze nog steeds momenten van strijd ervaart, maar merkt op dat er vooruitgang is.

Nicol Kremers heeft kiekjes laten maken op heilige locatie: Lef en lak aan alles en iedereen

“Het is een enorme achtbaan geweest waar ik nog steeds af en toe last van heb, maar het gaat steeds beter,” legt Nicol uit.

Nicol Kremers laat zich van haar zakelijke kant zien en is van plan haard door te pakken!

Zij benadrukt het belang van behandeling in het buitenland, waar zij zich volledig kon concentreren op haar herstel.

Nicol Kremers heeft verhuisplannen: ‘Om eventuele straf te ontlopen’

‘Ik heb verschillende therapieën gevolgd, In Thailand en in Nederland. Het voordeel van behandeling in het buitenland, is dat je uit je comfortzone bent en je vierentwintig zeven op je herstel kunt richten. Dat heeft mij een stuk vooruit geholpen.’

Nicol Kremers krijgt advies om haar woning te verlaten: ‘voorlopig niet terug te komen’

De ernst van de situatie wordt onderstreept door de aangifte die Nicol tegen Peter heeft gedaan, betreffende mishandeling en verkrachting.

Nicol Kremers vreest voor haar leven: ‘voelt zich niet veilig thuis en wil beveiliging en camera's’

Over de voortgang van de rechtszaak en de mogelijke uitkomsten daarvan, blijft ze discreet, verwijzend naar de instructies van de rechter en het wachten op het Openbaar Ministerie voor verdere beslissingen.

Nicol Kremers gaat door een moeilijke periode waarin ze zich niet uitspreekt over de straf die ze voor Peter passend zou vinden. Ze deelt wel haar voortdurende angst en gevoelens van onveiligheid sinds de gebeurtenissen.

Nicol Kremers gaat door moeilijke periode: Haar kinderen hebben alles gezien!

‘Ik ben soms nog bang en voel me onveilig. Dat is het enige dat ik er over zeg,’ aldus Nicol in gesprek met het weekblad.

Manager Nicol Kremers doet bizarre onthulling: ‘de waarheid boven tafel’

Peter Gillis probeert Nicol de mond te snoeren door 1,68 miljoen euro binnen drie dagen te eisen. Dit verhaal belicht niet alleen haar persoonlijke strijd en herstel, maar ook de bredere kwesties van veiligheid, gerechtigheid en het belang van mentale gezondheidszorg.

Nicol Kremers krijgt advies om haar woning te verlaten: ‘voorlopig niet terug te komen’
Peter Gillis probeert Nicol de mond te snoeren: Eist 1,68 miljoen euro binnen drie dagen!
Scroll naar boven